Huawei Ascend P8 Lite hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Huawei Ascend P8 Lite.

Geselecteerde filters:
Hoesjes
14 resultaten
Geselecteerde filters:
Hoesjes

Huawei Ascend P8 Lite sterker met B2C Telecom-hoesje

De Huawei Ascend P8 Lite heeft een ultrafijn design en een 13 megapixel camera aan boord. Verleng de levensduur van de Huawei Ascend P8 Lite met een leuk hoesje. B2C Telecom heeft telefoonhoesjes in de aanbieding in alle soorten en maten en in verschillende kleuren en opdrukken.

Nee, een toptoestel is de Huawei Ascend P8 Lite niet. Maar met een 5 inch grote scherm hoeft de eigenaar zich zeker niet bekocht te voelen. De camera’s zijn bovendien bij uitstek geschikt om mooie foto’s mee te schieten. Met een telefoonhoesje bescherm je de fraaie en strakke behuizing van de Huawei Ascend P8 Lite.

Huawei Ascend P8 Lite: meer houvast met design hoesje

Door gebruik te maken van een hoesje zul je meer houvast ervaren met de Huawei Ascend P8 Lite. Het toestel ligt makkelijk in de hand, wat tevens het gevaar met zich meebrengt dat je er soms iets te nonchalant mee omspringt. Als de smartphone vervolgens op de grond stuitert, is het wel zo handig als het materiaal aan de buitenkant schokbestendig is. Dat is zeker het geval indien de Huawei Ascend P8 Lite de bescherming geniet van een design hoesje van B2C Telecom.

De hoge kwaliteit leer en TPU materiaal geven de telefoon een ijzersterk pantser. De verschillende uitsparingen zorgen ervoor dat je allerlei informatie kunt raadplegen en kunt bellen zonder dat het hoesje opengeklapt hoeft te worden. De sublieme prints bezorgen de Huawei Ascend P8 Lite ook nog eens een hippe look waarmee je overal voor de dag kunt komen. Afhankelijk van de setting waarin je de telefoon gebruikt, kies je het meest geschikte hoesje uit ons ruime assortiment.

Ontwerp zelf hoesje voor Huawei Ascend P8 Lite

Heb je er al eens aan gedacht om je eigen hoesje te ontwerpen voor de Huawei Ascend P8 Lite? Wellicht heb je al eens gehoord van deze service van B2C Telecom. Steeds meer klanten kiezen er namelijk voor om hun eigen hoesje te maken op onze website. Grote voordeel is dat je de Huawei Ascend P8 Lite echt persoonlijk kunt maken, omdat je eigen foto’s en teksten op het hoesje kunt zetten. Dat is nog eens uniek!

Met een 5 inch groot scherm val je behoorlijk op. Dat doe je nog meer, maar dan op een negatieve manier, als er een barst of een scheur ontstaat. Dit soort vervelende dingen voorkom je met een screenprotector. Uiteraard zijn deze, net als de hoesjes, zeer goedkoop te bestellen bij B2C Telecom.