Huawei Ascend P8 telefoonhoesjes

Huawei Ascend P8 accessoires

Bescherm Huawei Ascend P8 met goedkope hoesjes B2C Telecom

De Huawei Ascend P8 is in de kleuren goud en grijs te krijgen en heeft een dunne, metalen behuizing. Verder heeft het toestel een 5,2 inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 en een Kirin 930 octacore-processor. De ideale bescherming geef je het toestel met een Huawei Ascend P8 hoesje. Je kunt kiezen uit verschillende typen hoesjes, zoals TPU cases, stand cases en design hoesjes. Ook is het mogelijk om zelf een Huawei Ascend P8 hoesje te ontwerpen.

Bij B2C Telecom zijn we gespecialiseerd in het leveren van bijzondere en goedkope hoesjes en accessoires. De Huawei Ascend P8 hoesjes van B2C Telecom zijn stuk voor stuk van toegevoegde waarde voor jouw telefoon. Deze waarde zal toenemen als je een eigen ontwerp op een smartphone hoesje zet. Dit design kan op een boek- of een fliphoesje geplaatst worden. Door zelf een Huawei Ascend P8 hoesje te maken komt jouw case er zeer persoonlijk uit te zien.

Ontwerp zelf een uniek Huawei Ascend P8 hoesje met een leuke foto

Een design hoesje biedt niet alleen bescherming, maar ziet er tevens zeer exclusief uit. Voor welke foto ga je? Ze zijn in verschillende thema’s te krijgen en staan op boekhoesjes, stand cases en TPU cases. Al dit soort cases beschikken over bijzondere eigenschappen. Zo hebben boekhoesjes een magnetische sluitclip aan de buitenzijde, terwijl stand cases van de binnenkant met een magneet worden afgesloten.

Een TPU case laat het scherm nog voor een deel vrij liggen. Combineer dit flexibele hoesje daarom met een Huawei Ascend P8 screenprotector. Ben je een creatief persoon? Zet dan met de Phone Case Designer een foto op het Huawei Ascend P8 hoesje. Je kunt ook je eigen naam zetten op een boekhoesje of TPU case. De telefoonhoesjes zijn op maat gemaakt voor de Huawei Ascend P8. Heb je een eigen bedrijf? Dan is het leuk om een logo op het Huawei Ascend P8 hoesje te plaatsen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • In bezit van belangrijkste kenmerken
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Zeer snelle levering