Huawei Ascend G7 telefoonhoesjes

Huawei Ascend G7 accessoires

Huawei Ascend G7 hoesjes van B2C Telecom vormen de ideale bescherming 

De Huawei Ascend G7 heeft een 64-bits 1,2GHz quadcore-processor van Qualcomm en 2GB aan werkgeheugen. De smartphone beschikt over een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Ben je op zoek naar een goede bescherming van je telefoon, maar wil je dat dit ook op een bijzondere manier gebeurt? Kijk dan eens naar onze Huawei Ascend G7 hoesjes. Je kunt kiezen tussen boekhoesje, flip cases, TPU cases, design hoesjes en nog vele andere leuke Huawei hoesjes. Heel bijzonder is het als je zelf een Huawei Ascend G7 hoesje ontwerpt met de Phone Case Designer. 

Het is niet altijd even makkelijk om de behoorlijke forse Huawei Ascend G7 met een hand te bedienen. Dus is de kans ook aanwezig dat de telefoon een keer uit je handen glipt. Als dat gebeurt, wil je dat de Huawei Ascend G7 goed is beschermd. Zo niet, dan loop je het gevaar dat bestanden verloren raken en je zit opgescheept met extra kosten. Daarom is de aanschaf van een Huawei Ascend G7 hoesje ook zo verstandig. Bijzonder is dat je bij B2C Telecom kunt kiezen uit verschillende typen smartphone hoesjes. 

Maak zelf een exclusief Huawei Ascend G7 hoesje

De Huawei Ascend G7 heeft een 3000 mAh-accu met een standby-tijd van circa 600 uur. Met de 5 megapixel-frontcamera en de 13 megapixel-camera aan de achterzijde kun je hele mooie foto’s schieten. Jouw mooiste foto’s zou je kunnen gebruiken om zelf je Huawei Ascend G7 hoesje te ontwerpen. Een eigen Huawei hoesje maken kan bij B2C Telecom voor heel weinig geld. Je kunt wel tien foto’s gebruiken voor je eigen ontwerp. Deze zijn met de Phone Case Designer op een boekhoesje, stand case of TPU case te zetten. 

Kies voor een bijzonder Huawei Ascend G7 design hoesje 

We begrijpen het natuurlijk als je geen zin en tijd hebt om een eigen Huawei Ascend G7 hoesje te maken. Gelukkig zijn er ook telefoonhoesjes met speciale printjes die we zelf hebben ontworpen. Onze Huawei Ascend G7 design hoesjes zijn tevens zeer exclusief en net zo mooi en handig. Alle design hoesjes hebben voldoende uitsparingen en zijn gemaakt van zeer stevig materiaal. Het TPU en het PU leer kunnen zeer veel schokken en stoten opvangen. Extra protectie voor het touchscreen heb je met een Huawei Ascend G7 screenprotector.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken