Huawei Ascend G7 telefoonhoesjes

Huawei Ascend G7 accessoires

Huawei Ascend G7 hoesjes van B2C Telecom vormen de ideale bescherming 

De Huawei Ascend G7 heeft een 64-bits 1,2GHz quadcore-processor van Qualcomm en 2GB aan werkgeheugen. De smartphone beschikt over een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Bent u op zoek naar een goede bescherming van uw gsm, maar wilt u dat dit ook op een bijzondere manier gebeurt? Kijk dan eens naar onze Huawei Ascend G7 hoesjes. U kunt kiezen tussen boekhoesje, flip cases, TPU cases, design hoesjes en nog vele andere leuke Huawei hoesjes. Heel bijzonder is het als u zelf een Huawei Ascend G7 hoesje ontwerpt met de Phone Case Designer. 

Het is niet altijd even makkelijk om de behoorlijke forse Huawei Ascend G7 met een hand te bedienen. Dus is de kans ook aanwezig dat de gsm een keer uit je handen glipt. Als dat gebeurt, wilt u dat de Huawei Ascend G7 goed is beschermd. Zo niet, dan loopt u het gevaar dat bestanden verloren raken en u zit opgescheept met extra kosten. Daarom is de aanschaf van een Huawei Ascend G7 hoesje ook zo verstandig. Bijzonder is dat u bij B2C Telecom kunt kiezen uit verschillende typen smartphone hoesjes. 

Maak zelf een exclusief Huawei Ascend G7 hoesje

De Huawei Ascend G7 heeft een 3000 mAh-accu met een standby-tijd van circa 600 uur. Met de 5 megapixel-frontcamera en de 13 megapixel-camera aan de achterzijde kunt u hele mooie foto’s schieten. Uw mooiste foto’s zou u kunnen gebruiken om zelf uw Huawei Ascend G7 hoesje te ontwerpen. Een eigen Huawei hoesje maken kan bij B2C Telecom voor heel weinig geld. U kunt wel tien foto’s gebruiken voor uw eigen ontwerp. Deze zijn met de Phone Case Designer op een boekhoesje, stand case of TPU case te zetten. 

Kies voor een bijzonder Huawei Ascend G7 design hoesje 

We begrijpen het natuurlijk als u geen zin en tijd hebt om een eigen Huawei Ascend G7 hoesje te maken. Gelukkig zijn er ook gsm hoesjes met speciale printjes die we zelf hebben ontworpen. Onze Huawei Ascend G7 design hoesjes zijn tevens zeer exclusief en net zo mooi en handig. Alle design hoesjes hebben voldoende uitsparingen en zijn gemaakt van zeer stevig materiaal. Het TPU en het PU leer kunnen zeer veel schokken en stoten opvangen. Extra protectie voor het touchscreen heeft u met een Huawei Ascend G7 screenprotector.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken