Huawei Ascend G620s telefoonhoesjes

Huawei Ascend G620s accessoires

Bescherm Huawei Ascend G620s met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Ascend G620s is een goedkoop toestel met een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De smartphone wordt aangestuurd door een 1,2GHz quad-core-processor, bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Ben je op zoek naar een goedkoop Huawei Ascend G620s hoesje? Dan kom je uit bij de Huawei Ascend G620s hoesjes van B2C Telecom. Je kunt gaan voor stand cases, TPU cases, boekhoesjes en design hoesjes. Als je een unieke bescherming wenst, dan kies je ervoor zelf een Huawei Ascend G620s hoesje te ontwerpen.

De Huawei Ascend G620s beschikt over een grafische chip, die de processor ondersteunt bij zware taken als gamen. De 8GB aan opslagruimte is uit te breiden tot 32GB met een microSD-geheugenkaartje. Je krijgt dus behoorlijk wat voor een zeer bescheiden aanschafprijs, als je kiest voor de Huawei Ascend G620s. Dus is het altijd goed om voor bescherming te gaan in de vorm van een leuk Huawei Ascend G620s hoesje.

Design hoesje geeft bijzondere vorm van bescherming

Misschien dat je zelfs onbewust wat onvoorzichtiger bent met de Huawei Ascend G620s, juist vanwege die lage aanschafprijs. Dus dient een schadegevalletje zich wellicht wat eerder aan dan bij een high end telefoon. Dan kun je maar beter de telefoon hebben voorzien van een Huawei Ascend G620s hoesje. Met een design hoesje maak je de smartphone zelfs exclusief. Met een Huawei Ascend G620s design hoesje lijkt het net alsof de telefoon in een duurdere prijscategorie valt.

Aan de achterzijde van de Huawei Ascend G620s is een 8 megapixel-camera te vinden, waarmee prima foto’s te schieten zijn. Met de 2 megapixel-frontcamera is leuke selfies maken ook geen enkel probleem. Door voor een design hoesje te kiezen blijf je van dit soort specificaties genieten. Maar dat zal ook zo zijn als je een stand case of een boekhoesje neemt.

Plaats je eigen ontwerp op een Huawei Ascend G620s hoesje

Een stand case is een variant op een boekhoesje. Beide cases bieden de best mogelijke bescherming voor jouw Huawei Ascend G620s. Op deze hoesjes hebben we ook onze designs staan. Je kunt ook zelf een ontwerp op deze smartphone cases zetten. Een eigen Huawei Ascend G620s hoesje ontwerpen kan met onze Phone Case Designer. Plaats je een eigen ontwerp op een Huawei Ascend G620s TPU Case, dan is het verstandig om ook een Huawei Ascend G620s screenprotector te kopen.