HTC U11 Plus telefoonhoesjes

HTC U11 Plus accessoires

Bescherm HTC U11 Plus met hoesjes B2C Telecom 

De HTC U11 Plus is de uitgebreidere versie van de HTC U11 en heeft een hoge aanschafprijs. Het is een krachtig toestel, dat vooral opvalt met een groter scherm en een ferme batterij.  Op zoek naar een beschermend HTC U11 Plus hoesje? Bekijk dan ons aanbod HTC U11 Plus hoesjes. Op onze website vind je telefoonhoesjes die de HTC U11 Plus zeer effectief beschermen. Dat is echt wel nodig, gezien de fraaie specificaties van het toestel.  

Onze HTC U11 Plus hoesjes geven de telefoon de bescherming die het verdient. Alle hoesjes zijn van grote meerwaarde, zoals de design hoesjes, boekhoesjes, TPU hoesjes en stand cases. Het scherm van de HTC U11 Plus vormt de belangrijkste verbetering ten opzichte van de HTC U11. Het 6 inch touchscreen vult vrijwel de gehele voorkant. Het HTC U11 Plus scherm beschikt verder over een resolutie van 2880 bij 1440 pixels en wordt beschermd door een laagje Gorilla Glass 5.

Onze HTC U11 Plus design hoesjes geven de telefoon een nog mooiere uitstraling. De design hoesjes van B2C Telecom zijn zeer bijzonder. Onze grafisch designer heeft de telefoonhoesjes met unieke print zelf ontworpen, in verschillende thema’s. Onze fraaie collectie bestaat uit design hoesjes met prints van dieren, steden, beroemdheden, sporten en ga zo maar door. Voor iedereen zit er wel wat wils tussen.   

Zelf HTC U11 Plus design hoesjes ontwerpen

De HTC 11 U11 Plus heeft meer werkgeheugen en opslagruimte dan de HTC U11 en de accucapaciteit is naar 3930 mAh gegroeid. Verder draait de HTC U11 Plus op een Snapdragon 835-chip. Door een telefoonhoesje te kopen kun je nog lang plezier hebben van deze eigenschappen. Als je een smartphone hoesje om de HTC U11 Plus hebt zitten, is het geen probleem als de telefoon uit je handen valt. Ook rondspattend water of ronddwarrelend stof kan geen schade aanrichten als je een leuk HTC U11 Plus hoesje neemt. 

Altijd al een leuke foto van jezelf op een hoesje willen zetten? Dit kan bij B2C Telecom op een boekhoesje, ons meest verkochte smartphone hoesje, stand case of TPU case. Met onze Phone Case Designer kun je zelf een HTC 11 U11 Plus case maken en verschillende afbeeldingen en teksten op een smartphonehoesje zetten. Als je dit op een TPU hoesje doet, is het ook zeer verstandig een screenprotector te bestellen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken