HTC U11 Life telefoonhoesjes

HTC U11 Life accessoires

Bescherm HTC U11 Life met hoesjes B2C Telecom 

De HTC U11 Life is een toestel dat behoort tot het middensegment. De Qualcomm Snapdragon 630 bestaat uit acht Cortex A53 kernen en haalt pieksnelheden tot 2,2 GHz. De chipset wordt bijgestaan door de Adreno 508 GPU en 3 GB aan werkgeheugen. Met een goedkoop HTC U11 Life hoesje transformeer je qua looks deze middenklasser richting een high end toestel.  De HTC U11 Life kun je ook beschermen door er zelf een hoesje bij te maken. Dit levert iets unieks op!

Onze HTC U11 Life hoesjes geven de telefoon een prachtige vorm van bescherming. Alle hoesjes blinken uit in gebruiksgemak, of het nu design hoesjes, boekhoesjes, TPU hoesjes of stand cases zijn. Je kunt de nieuwe HTC U11 Life een half uur lang onder water dompelen bij een diepte van 1,50 meter in zoetwater, aldus de telefoonmaker. Als je dat doet, raden we je wel aan hier een telefoonhoesje bij te gebruiken. Hierdoor loop je veel minder risico op schade.  

Maar ook als je over straat loopt is het handig als jouw HTC U11 Life is voorzien van een leuk smartphone hoesje. Het apparaat kan per ongeluk uit je zakken vallen en zonder een case is de smartphone gedoemd om in stukken te vallen. Onze HTC U11 Life hoesjes geven de telefoon een stevige bescherming. Onze design hoesjes voegen hier ook een bijzondere uitstraling aan toe. Deze hoesjes zijn ontworpen door onze grafisch designer.

Zelf HTC U11 Life hoesje met foto ontwerpen

De HTC U11 Life heeft een 5,2 inch groot Super LCD-display, met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dit leuke scherm kan onherstelbaar beschadigd raken als het tijdens een val de grond raakt. Daarom is een hoesje ook zo nodig. Dit hoesje kun je zelf maken. Het is mogelijk om een HTC U11 Life hoesje te ontwerpen met een leuke foto van jezelf of met je naam erop.

Een HTC U11 Life hoesje met logo is zeker voor bedrijven heel interessant. Net als de HTC U11 en HTC U11 Plus beschikt de HTC U11 Life over Edge Sense. Het toestel heeft drukgevoelige sensoren. Als je hier kort in knijpt, kun je een app openen of andere acties opstarten. Alleen met een goede HTC case blijft deze functie altijd werken. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken