HTC U11 telefoonhoesjes

HTC U11 accessoires

Bescherm HTC U11 met hoesjes B2C Telecom

De HTC U11 is een toestel in het hogere segment. Het heeft high-end specificaties en een mooi design. Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 835-chip, 4GB aan RAM en 64GB aan opslagruimte. Heb je een goedkoop hoesje nodig, dat de dure HTC U11 op een goede manier beschermt? Dan kom je uit bij de HTC U11 hoesjes van B2C Telecom. We hebben telefoonhoesjes in allerlei vormen, soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een design hoesje, stand case of TPU case. Je kunt ook zelf een HTC U11 hoesje maken.

Ook voor het maken van foto’s zit je met de HTC U11 goed. Die worden geschoten met de 12 megapixel-camera aan de achterkant en de 16 megapixel-frontcamera. Dit toptoestel van HTC kost een aardige duit, dus is een leuk smartphone hoesje zeer aan te bevelen. Deze HTC hoesjes bestel je bij B2C Telecom tegen zeer geringe kosten. Onze smartphone hoesjes en de HTC U11 vormen een uitstekende match.

Werp je blik maar eens op onze design hoesjes. Deze zijn uniek en op maat gemaakt voor jouw telefoon. De design hoesjes maken van jouw smartphone een opvallende gadget. De HTC hoesjes zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer en TPU. Hierdoor maken krassen, vuil, scheuren en andere beschadigingen geen kans. De voorkant van een design hoesje is voorzien van uitsparingen voor de speaker. In speciale opbergvakjes kun je pasjes en briefgeld opbergen.

Maak zelf HTC U11 hoesje

Heb je niet per se een print nodig op je smartphone hoesje? Dan zal ons aanbod TPU hoesjes je wel bevallen. Op deze hoesjes bedrukken wij overigens ook prints, maar we hebben ook vele standaard TPU hoesjes in de aanbieding. Bij dit hoesje is een screenprotector nodig. Dit komt omdat het scherm van je HTC U11 met dit hoesje voor een groot deel vrij blijft liggen. Ook kun je bij B2C Telecom zelf een HTC U11  hoesje ontwerpen met mooie foto’s. Maak bijvoorbeeld een leuk HTC hoesje met foto’s van een vakantie of van je gezin. Het is een eitje om eigen teksten en maximaal 10 afbeeldingen op het hoesje te zetten. De foto’s zijn te uploaden vanuit je Instagram account.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken