HTC U Ultra telefoonhoesjes

HTC U Ultra accessoires

HTC U Ultra hoesjes bij B2C Telecom zeer goedkoop

De HTC U Ultra heeft een behoorlijk prijskaartje. Daar krijg je een snelle smartphone met een prachtig ontwerp voor terug. Onder de motorkap van de HTC U Ultra ligt een Snapdragon 821-chipset, 4 GB werkgeheugen en een 3000 mAh batterij. Voor de beste en goedkoopste HTC U Ultra 9 hoesjes kun je zoals gewoonlijk terecht bij B2C Telecom. Of het nu TPU hoesjes of stand cases zijn: ze bieden optimale bescherming op momenten dat het even tegenzit.

De HTC U Ultra is voorzien van een 5,7 inch Super LCD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel heeft een uitstekende 13-megapixelcamera aan de achterkant en 16-megapixelcamera aan de voorkant. Vanzelfsprekend zijn deze camera’s nog steeds perfect te bedienen als je kiest voor een TPU hoesje of een stand case. Dit is te danken aan alle handige uitsparingen in de HTC U Ultra hoesjes van B2C Telecom.

Design beschermd met TPU case HTC U Ultra

De metalen behuizing van de HTC U Ultra, met daar overheen een laag glas, geeft een luxueuze uitstraling en ligt stevig in de hand. Toch is het belangrijk het zekere voor het onzekere te nemen. Met een HTC U Ultra hoesje van B2C Telecom creëer je extra stevigheid. Het toestel kan namelijk altijd een keer uit de hand glippen. Zonder een smartphone hoesje levert dit beschadigingen op. En dat is zonde voor een apparaat waar je toch meer dan vierhonderd euro voor neer moet tellen. 

Als eens gedacht aan een TPU case? Dit is een zeer goedkoop hoesje. Voor nog geen tientje zorg je ervoor dat de telefoon wordt beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Het HTC hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit TPU. Alle hoeken en randen van de HTC U Ultra worden door dit hoesje goed beschermd. Wel luidt het advies om een screenprotector te gebruiken bij dit HTC U Ultra hoesje.

HTC U Ultra stand case handig en veilig

Een HTC U Ultra screenprotector is zeer makkelijk te bevestigen en houdt het touchscreen vitaal. Ben je dus op zoek naar een simpele, maar kwalitatief goede bescherming voor je telefoon? Dan is een TPU hoesje een gouden greep. Als je meer functies wilt in het smartphone hoesje, dan is het verstandig om voor de stand case te gaan. Een stand case beschikt over een standaard en extra opbergvakjes voor pasjes en papiergeld. Zo zie je maar dat onze HTC U Ultra hoesjes meer doen dan alleen bescherming bieden.