HTC One X10 telefoonhoesjes

HTC One X10 accessoires

HTC One X10 kan er tegenaan met hoesjes B2C Telecom

De HTC One X10 is een midrange-telefoon. Het toestel heeft een 5,5-lcd beeldscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels en is 15,3x7,6cm groot, bij een dikte van 8,3mm. De smartphone heeft een accu van 4000mAh en is op een zeer onderscheidende manier uit te breiden met een hoesje van B2C Telecom. Een goedkoop hoesje beidt adequate bescherming voor de HTC One X10 op de meest kwetsbare momenten.

De telefoon draait op een MediaTek Helio P10, een octacore met acht Cortex A53-kernen op maximaal 2GHz en een ARM Mali T680MP2-gpu. Een in het oog springend detail van de HTC One X10 is de accu. Die heeft een capaciteit van ruim 4000 mAh.  De telefoon gaat dus behoorlijk lang mee voordat je deze opnieuw moet opladen. Dit is dus best duurzaam, een eigenschap die ook onze telefoonhoesjes bezitten. Het bewaarpotentieel van de HTC One X10 neemt gigantisch toe met de mooie en degelijke HTC hoesjes van B2C Telecom.

Telefoonhoesjes beschermen HTC One X10

Dit komt omdat de smartphone hoesjes van B2C telecom zijn vervaardigd van zeer sterk materiaal. Dit biedt veel bescherming op momenten dat de HTC One X10 wordt blootgesteld aan gevaren. Dit kan een val op de grond zijn, maar het is ook voor te stellen dat er tijdens een verjaardagsfeestje een drankje op het apparaat terecht komt. Vlekken op of storingen aan het apparaat kunnen worden voorkomen met de HTC One X10 hoesjes van B2C Telecom. De hardware en de software blijven in tact met een goede smartphone case.

De midrange-telefoon van HTC heeft ruimte voor twee nanosimkaarten. Dit is handig als je op vakantie bent of tijdens het scheiden van werk gerelateerde en privé gesprekken. Bovendien kunnen gebruikers de opslag van 32GB uitbreiden met een microsd-kaart. Onze TPU cases zijn zeer flexibel en zorgen ervoor dat de eigenschappen van de HTC One X10 in tact blijven. Deze TPU hoezen beschermen met name de zijkanten en de achterkant van de HTC One X10.

TPU cases HTC One X10 zeer flexibel

Toch heeft dit HTC One X10 hoesje opstaande randen, die ervoor zorgen dat het scherm bij een val op de grond niet meteen in stukken ligt. TPU cases zijn bovendien handig omdat ze samen met de HTC One X10 altijd in de broekzak passen. Dit verklaart meteen de flexibiliteit van deze HTC hoesjes. Ook is het touchscreen te bedienen zonder dat het goedkope HTC One X10 hoesje opengeklapt dient te worden.