HTC One M9 telefoonhoesjes

HTC One M9 accessoires

HTC One M9 gaat lang mee met hoesjes B2C Telecom

De HTC One M9 is de opvolger van de HTC One M8 en is voorzien van krachtige hardware en uitstekende camera's. Deze Android-smartphone heeft een camera aan boord van meer dan 20 megapixel. Daarmee kan je foto’s schieten in zeer groot formaat. De foto’s kunnen dankzij een leuk hoesje scherp worden blijven vertoond. De HTC One M9 hoesjes van B2C telecom beschermen meer dan ooit deze schitterende telefoon tegen allerlei vormen van schade. Bovendien zijn onze smartphone accessoires nergens anders goedkoper te krijgen.

HTC combineert de uitzonderlijke camera met een prachtig 5 inch Full HD-scherm van een zeer hoge kwaliteit. HTC gebruikt voor de HTC One M9 de nieuwe Snapdragon 810 processor. Deze is krachtig en energiezuinig. Met een beschermend HTC hoesje wordt het toestel nog duurzamer. Onze HTC hoesjes zijn namelijk gemaakt van zeer solide materiaal. Dit maakt dat de HTC One M9 met de telefoonhoesjes van B2C Telecom nog zeer lang meekan.

Design hoesjes geven HTC One M9 warmere uitstraling

Dit is een boodschap die menig HTC smartphone gebruiker als muziek in de oren zal klinken. We kunnen het zelfs nog mooier maken. Niet alleen stijgt het toestel in waarde dankzij het materiaal, het hoesje geeft de HTC One M9 ook nog eens een warmere en opvallendere uitstraling. De telefoon is namelijk herkenbaar vanwege het alom geprezen design van HTC. Maar tegelijkertijd onderscheidt het apparaat zich dus hiermee niet. Dat verandert allemaal als er een exclusief hoesje wordt besteld bij B2C Telecom.

Het exclusieve in onze design hoesjes schuilt bijvoorbeeld in de bijzonder prints. Deze worden door B2C Telecom ontworpen en bedrukt. Met deze HTC case loop je er gegarandeerd opvallend bij. Door zelf een hoesje te maken voor de HTC One M9 heb je zelfs een unieke gadget bemachtigd. Door gebruik te maken van onze unieke Phone Case Designer plaats je met het grootste gemak eigen foto’s en teksten op het smartphonehoesje. Als eindresultaat heb je een telefoonhoesje dat je nergens anders tegen zult komen.

Screenprotector beschermt 5 inch Full HD-scherm

De HTC One M9 heeft dus een betere processor dan zijn voorganger. Maar ook het 3 GB aan werkgeheugen, standaard 32 GB opslaggeheugen en de betere batterijcapaciteit vallen op. Samen met het smartphone hoesje kun je dus zeer lang onafgebroken genieten van de HTC One M9. Bestel je er vervolgens nog een goedkope screenprotector bij, dan waan je jezelf helemaal in de zevende hemel.  Alle telefoonhoesjes en andere HTC One M9 accessoires worden zeer snel geleverd tegen lage kosten.