HTC Desire 830 accessoires

HTC Desire 830 hoesjes B2C Telecom goede investering

De HTC Desire 830 is een toestel uit de midrange serie van HTC. De smartphone heeft goede camera’s en dual sim-ondersteuning. Het 5,5 inch-scherm beschikt over een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels, die beelden haarscherp weergeeft. Als je hier een hoesje bij neemt, kan het toestel altijd vlot blijven draaien. Een HTC Desire 830 hoesje van B2C Telecom beschermt de specificaties van jouw smartphone.

Foto’s schiet de Desire 830 met een 13 megapixel-camera aan de achterkant en 4 ultrapixel-frontcamera. Deze camera beschikt over de UltraPixels van HTC. Deze UltraPixels zorgen er voor dat de camera een stuk beter presteert in omstandigheden met slechte verlichting. Met een telefoonhoesje van B2C Telecom is deze camera natuurlijk te bedienen, zonder dat de telefoon uit de hoes hoeft te worden gehaald. Je zult dus altijd spontaan de camera en de telefoon kunnen blijven bedienen met een HTC hoesje.

Het scherm van de HTC Desire 830 is met 5,5 inch van een behoorlijk formaat. Dus is de kans aanwezig dat de telefoon plots een keer uit de hand valt. Wellicht is de kans zelfs groter dan dat je bijvoorbeeld gebruik maakt van een compacte iPhone. Daarom is een smartphone hoes voor de HTC Desire 830 een goede investering.  

TPU hoesjes beschermen HTC Desire 830

Onze TPU hoesjes beschermen de HTC Desire 830 aan de achterkant en aan de zijkanten. Een TPU hoesje is zeer flexibel. Met de opstaande randen wordt het display van de telefoon zo optimaal mogelijk beschermd tegen krassen en vlekken. Valt de HTC Desire 830 een keer op de grond, dan zal het design geen schade oplopen. Het TPU hoesje zal immers de ergste schokken op kunnen vangen.

Wel adviseren wij bij dit TPU hoesje een screenprotector te gebruiken. Een screenprotector is makkelijk aan te brengen op het scherm van de HTC Desire 830. Heb je hier hulp bij nodig, dan raden we je aan de handleiding te bekijken op onze website. Mocht u in de buurt zijn van onze vestiging in Geldrop, dan zijn onze medewerkers altijd bereid deze HTC accessoire te bevestigen op het scherm.

Display HTC Desire 830 in tact met screenprotector

Screenprotectors zijn te krijgen in glas en in folie. Een glazen screenprotector is de meest veilige optie. Deze biedt bescherming tegen barsten en scheuren in het scherm. Een screenprotector van folie is het handigst als je vuil en vlekken van het display weg wilt houden. Met een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom kun je de toekomst voor jouw HTC Desire 830 met vertrouwen tegemoet zien.