HTC Desire 820 telefoonhoesjes

HTC Desire 820 accessoires

Bescherm HTC Desire 820 met hoesjes B2C Telecom 

De HTC Desire 820 heeft een 5.5 inch groot scherm met 720p HD-resolutie en een 64-bit processor met 8 rekenkernen. Deze smartphone verduurzaam je met een HTC Desire 820 hoesje van B2C Telecom. Als je een speciale case wilt kun je zelf een uniek HTC hoesje ontwerpen. Maar je kunt ook voor andere exclusieve en zeer goedkope alternatieven gaan, zoals boek hoesjes, TPU hoesjes en stand cases.

Heb je al eens gekeken naar onze collectie HTC Desire 820 stand cases? Deze hoesjes zijn zeer elegant en hebben hele opvallende prints. Dit is een keer iets anders voor je HTC Desire 820 in plaats een saai zwart hoesje. Met de op maat gemaakte plastic case heb je altijd toegang tot alle knoppen en poorten en kun je laders, headsets, volumeknoppen en vergrendelknoppen zeer makkelijk gebruiken. Deze stand cases zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit materialen. Hierdoor ontstaat zeker geen val- of stootschade aan je HTC Desire 820.  

HTC Desire 820 hoesje maken met foto van vakantie

Vind je de printjes op deze cases toch niet zo geschikt? Heb jij hier een heel ander, origineel idee over? Dan willen we je adviseren zelf een HTC Desire 820 hoesje te ontwerpen. Probeer het en zet zelf een feestelijke foto van een vakantie of een huisdier op het telefoonhoesje. Met onze Phone Case Designer kun je wel tien foto’s op het HTC Desire 820 hoesje zetten. Heb je een leuke vakantie achter de rug? Zet hier dan foto’s van op het HTC Desire 820 hoesje. Het leuke is dat je al je creativiteit kunt leggen in het eigen design.  

TPU hoesjes HTC zeer praktisch

Onze HTC Desire 820 hoesjes zijn bijzonder en zeer praktisch. Dat geldt ook voor de flexibele en degelijke TPU hoesjes. Dit zijn sobere smartphone hoesjes, voor mensen die niet van zoveel opsmuk houden. Deze hoesjes zijn erg duurzaam aangezien ze niet kunnen breken, in tegenstelling tot harde hoesjes. Alle knoppen van het toestel zijn zonder enige moeite te bedienen dankzij de juiste uitsparingen. Door de handige anti-slip afwerking aan beide randen kan jouw HTC niet makkelijk uit je handen vallen. Je maakt de bescherming pas compleet door er een screenprotector bij te nemen. Deze HTC Desire accessoire voorkomt krassen en vuil op het scherm.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Je kunt profiteren van bundelkorting
  • HTC Desire 820 screenprotectors beschermen touchscreen
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Zeer snelle levering