HTC Desire 610 telefoonhoesjes

HTC Desire 610 accessoires

Bescherm HTC Desire 610 met hoesjes B2C Telecom

De HTC Desire 610 heeft een 4.7 inch qHD-scherm en een 8 megapixel camera. Verder beschikt het toestel over een 1.2 GHz quad-core processor en 1 GB aan werkgeheugen. Ben je op zoek naar een leuk HTC Desire 610 hoesje, dat optimale bescherming biedt? Ga dan voor een goedkoop HTC Desire 610 hoesje van B2C Telecom. Voor een zeer bescheiden bedrag kun je een design hoesje, boekhoesje, stand case of TPU kopen. Maar je mag ook zelf een uniek HTC Desire 610 hoesje ontwerpen.

We hebben HTC Desire 610 hoesjes te bieden die er geweldig uitzien en in alle omstandigheden de beste bescherming bieden. Maar misschien ben je wel op zoek naar een unieke HTC case? Dit kan door voor een HTC Desire 610 design hoesje te kiezen. Ben jij een goede designer? Je kunt namelijk bij ons ook zelf foto’s en teksten op een telefoonhoesje zetten. Dit is mogelijk op een boekhoesje, TPU hoesje of een stand case. Een HTC stand case is een variant op een boekhoesje. Het heeft een speciale standaard. Een TPU hoesje is flexibel en eenvoudig.

Maak zelf HTC Desire 610 hoesjes

Alle genoemde smartphone hoesjes zijn perfect te gebruiken voor een eigen ontwerp. Boekhoesjes en stand cases kunnen aan alle zijden worden bedrukt. Boekhoesjes kunnen zelfs worden bedrukt inclusief magnetische sluitclip. Dit ziet er geweldig uit. De hoesjes zijn gemaakt van PU leer en TPU. Dankzij dit sterke materiaal is je telefoon altijd goed beschermd. Aan de binnenkant van de boek hoesjes bevinden zich speciale vakjes voor pasjes en briefgeld.

Je kunt vele HTC Desire 610 hoesjes tegelijk ontwerpen. Bestel je meerdere hoesjes tegelijkertijd, dan daalt de prijs van de producten. Ben je onlangs op vakantie geweest en heb je hiervan leuke foto’s gemaakt? Gebruik deze dan voor je HTC Desire 610 hoesje. Neem je leukste  foto’s! Deze zijn met onze Phone Case designer op het HTC Desire 610 hoesje te plaatsen.

HTC Desire 610 screenprotector beschermt touchscreen

Je kunt ook cliparts, effecten en jouw favoriete achtergrondkleur op de HTC case zetten. Welk HTC Desire 610 hoesje je ook kiest, we leveren het super snel. Het kostbare scherm nog extra bescherming bieden? Bestel dan een HTC Desire 610 screenprotector. Als je dit samen met het hoesje doet, dan betaal je zeker geen cent teveel!

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken