HTC 10 telefoonhoesjes

HTC 10 accessoires

HTC 10: toptoestel verdient hoesje van B2C Telecom 

Het strakke en elegante design van de HTC 10 is een lust voor het oog. Dit is ook meteen de opvallendste eigenschap van dit toestel. Hoewel de hardware en de camera, vooral ten opzichte van voorganger One A9, er ook zeer zeker mogen zijn. Een hoesje voor de HTC 10 is natuurlijk een must. Maar daar was je zelf waarschijnlijk ook al achter. 

Je bevindt je immers momenteel niet voor niets op onze website, waarop een zeer uitgebreid arsenaal aan hoesjes te vinden is voor de HTC 10. Deze zorgen ervoor dat het hoogwaardige, strak afgewerkte materiaal van dit bijzonder fraaie toestel behouden blijft. HTC heeft naar eigen zeggen een Ultra-Selfie-camera op de voorkant van het toestel geïnstalleerd, met 5 megapixel inclusief optische beeldstabilisatie. 

Maak eigen hoesje voor HTC 10 

Mocht je de trotse bezitter zijn van de HTC 10, dan heb je als rechtgeaarde selfieliefhebber natuurlijk al een kwalitatief hoogstaande collectie foto’s bij elkaar geschoten. We kunnen ons voorstellen dat je een deel van die foto’s graag op je telefoonhoesje zou willen terugzien. In dat geval hebben we goed nieuws voor je: dat kan! Op deze website kun je namelijk zelf een hoesje ontwerpen voor de HTC 10. Grijp je kans en maak van jouw HTC 10 een waanzinnig unieke gadget! 

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om de HTC 10 te voorzien van een bijzonder smartphonehoesje. We raden je aan een blik te werpen op onze geweldige collectie design hoesjes. Deze hoesjes zijn niet alleen oogstrelend, maar bieden de smartphone ook beschutting tegen allerlei gevaren van buitenaf. Een toestel als de HTC 10 kan gewoon niet zonder de bescherming van een hoesje. Het toestel is al duur genoeg, dus zit je niet te wachten op extra kosten bij beschadiging. 

Hoewel je in het begin extra zuinig zult zijn met het apparaat, kun je in een moment van nonchalance de HTC 10 uit de handen laten vallen. Zonder een hoesje loop je dan het risico dat vitale onderdelen onder de motorkap buiten werking treden. Gelukkig zijn onze telefoonhoesjes gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer, waardoor onherstelbare schade achterwege zal blijven.    

Bescherm HTC 10-scherm met screenprotector

De strak afgewerkte achterkant van de HTC 10 loopt vloeiend over in de volledig glazen voorkant. Hierdoor heeft  de HTC 10 een prachtig premium-effect. Dit schitterende element kun je behouden door te kiezen voor een screenprotector. Eigenlijk kan de HTC 10 behalve zonder een leuk en beschermend hoesje ook niet zonder een screenprotector. Bestel je deze beide bij B2C Telecom, uiteraard tegen lage kosten, dan kun je nog lange tijd vooruit met dit prachtige toestel.