Samsung S6 SM-G920F hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Samsung Galaxy S6 SM-G920F.

0 resultaten

Samsung Galaxy S6 SM-G920F hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Schitterend hoesje van B2C Telecom voor Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

De Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) is de opvolger van de Galaxy S5 en heeft betere hardware en een krachtige octa-core processor. Er zijn verschillende varianten op de markt qua opslagruimte, namelijk 32 GB, 64GB en 128 GB. Welke je ook hebt, een hoesje is een meer dan welkome accessoire voor dit knallende toestel. Gelukkig is het aanbod van telefoonhoesjes op onze website overweldigend.

Menig bedrijf zal haar personeel graag uitgerust zien met de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F). Dit toestel voorziet volgens de website van Samsung in een goede connectie met zakelijke applicaties door Single Sign On-ondersteuning en andere zakelijke functionaliteiten. Ook voor kantoormedewerkers hebben we natuurlijk prachtige hoesjes in de aanbieding. Daarnaast is het aanbod van design hoesjes ook nog eens erg groot.

Dat is ook maar goed ook. In dit geval zal de zakelijke gebruiker van de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) haar oog op andere telefoonhoesjes laten vallen dan de huisvrouw of huisman. De kantoormedewerker zal eerder de neiging hebben om voor het hoesje met neutraal ‘wooden print’ te gaan, terwijl de puber meer enthousiast zal raken van het kleurrijke en felle smartphonehoesje met vissenopdruk. En zo zijn er wel meer voorbeelden te noemen.

Design hoesjes beschermen Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Alle design hoesjes hebben gemeen dat ze de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) extra bescherming bieden. Dat is voor dit geweldige toestel ook gewoon bittere noodzaak. Tijdens een hevige discussie in een vergadering kan het altijd gebeuren dat door een onvoorziene beweging de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) van tafel valt. Een smartphone hoesje zorgt er dan voor dat de hardware geen permanente schade oploopt.   

Zelf hoesje ontwerpen voor Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) is visitekaartje

Indien bedrijven afdelingen of zelfs hun complete personeelsbestand hebben uitgerust met de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F), dan is dit een geweldige mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen voor dit toestel. Hierop kunnen eigen teksten, foto’s, en logo’s geplaatst worden. Door zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F), hebben bedrijven meteen een schitterend visitekaartje in handen. Bedrijven die hier gebruik van maken, krijgen van ons een gratis proefdruk toegestuurd.   

Het scherm van de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) is natuurlijk zeer kostbaar en wil je vrijhouden van vuiligheid. Daarom bewijs je jezelf en je smartphone een enorme dienst als je gaat voor een extra screenprotector. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de foto’s en video’s je kraakhelder tegemoet zullen blijven treden. Beloon jezelf en de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) met een hoesje en screenprotector van B2C Telecom.