Motorola E5 Plus hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Motorola Moto E5 Plus.

2 resultaten

Motorola Moto E5 Plus met hoesjes van B2C Telecom, een perfectie combinatie

De Motorola Moto E5 Plus is ontworpen zodat je tijd bespaart en kunt luisteren naar je favoriete muziek, waar en wanneer je maar wil. Motorola heeft een slim scherm ontwikkelt, het Moto Display geeft je de mogelijkheid om snel meldingen op te vragen door je smartphone alleen maar te bewegen. En met de vingerafdruklezer geeft de Motorola Moto E5 Plus je snel toegang tot al je gegevens.

Met zijn 6'' Max Vision-beeldscherm en 32GB intern geheugen is de Motorola Moto E5 Plus een smartphone om rekening mee te houden. De batterij is betrouwbaar en heeft meer dan anderhalve dag accuvermogen.

De Motorola Moto E5 Plus heeft een golfpatroon en een gebogen achterkant, zodat hij prettig in de hand ligt. De telefoon bevat een 12 MP camera met LED-flitser en laser Autofocus. Dit moet je natuurlijk goed bescherming tegen eventuele schade. Want een ongelukje zit in een klein hoekje.

Kijk voor B2C Telecoms uitgebreide assortiment hoesjes van Motorola op deze website. Voor de Motorola Moto E5 Plus kun je ook een eigen hoesje maken. Of kies een van de vele exclusieve designs.

Een unieke smartphone en een uniek hoesje

Motorola heeft enorm zijn best gedaan om de uitstraling van de Moto E5 Plus te verbeteren. Maar hoe leuk is als je er je eigen unieke uitstraling aan kan geven? Bij B2C Telecom kun je een eigen hoesje voor je Motorola Moto E5 Plus ontwerpen. Het hoesje dat je zelf ontwerpt wordt bedrukt met hoogwaardige uv-inkt en zijn dus zeer toekomstbestendig. Op deze manier gaat jouw Motorola Moto E5 Plus extra lang mee.

De designs worden bedrukt op een boekhoesje of een TPU case. Een boekhoesje beschermt je mobiel aan alle zijden en een TPU case beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de smartphone. Daarbij is een screenprotector natuurlijk een musthave, zo wordt ook het scherm optimaal beschermt.

Ga even na of je alles hebt. Je hebt je Motorola Moto E5 Plus, je hebt een eigen gemaakt hoesje, een screenprotector en je hebt een keuze gemaakt uit een van de vele accessoires (oplader of autolader).

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken