Huawei Y5 2017 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Huawei Y5 2017.

0 resultaten

Huawei Y5 2017 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Huawei Y5 (2017) kan nog jaren mee met hoesje B2C Telecom

De Y5-serie is een relatief goedkope smartphone-lijn van Huawei. Ook de Huawei Y5 (2017) kan weer prima zijn werk doen in het budget-segment. Voor nog geen 150 euro kun je waarschijnlijk deze smartphone op de kop tikken en samen met een goedkoop hoesje zit je voor een dubbeltje op de eerste rang. Voor goedkope en leuke Huawei Y5 (2017) hoesjes kun je nergens beter terecht dan op de website van B2C telecom. Een screenprotector kan vervolgens ook nog een beschermende laag geven aan het kostbare touchscreen.

Het meest in het oog springende detail van de Huawei Y5 (2017) is de accu. Die heeft een capaciteit van ruim 3000 mAh en is daarmee een stukje groter dan dat we gewend zijn in deze prijsklasse. De telefoon gaat dus behoorlijk lang mee voordat je deze opnieuw moet opladen. Dit is dus best duurzaam, een eigenschap die ook onze telefoonhoesjes bezitten. Het bewaarpotentieel van de Huawei Y5 (2017) neemt significant toe met de mooie en degelijke Huawei hoesjes van B2C Telecom.

Telefoonhoesjes beschermen Huawei Y5 (2017)

Dit komt omdat de smartphone hoesjes van B2C telecom zijn vervaardigd van zeer sterk materiaal. Dit biedt veel bescherming op momenten dat de Huawei Y5 (2017) wordt blootgesteld aan gevaren. Dit kan een val op de grond zijn maar ook allerlei drankjes die op de verkeerde bestemming terecht komen. Vlekken op of storingen aan het apparaat kunnen worden voorkomen met de Huawei Y5 (2017) hoesjes van B2C Telecom. De hardware en de software blijven in tact met een goede smartphone case.

Op de achterkant van de Huawei Y5 (2017) is een acht megapixel camera te vinden. Hiermee zijn foto’s van behoorlijke kwaliteit te nemen. Om de achterkant de allerbeste bescherming te geven die er is, geef je deze de houvast van een TPU Case. Dit Huawei hoesje beschermt niet alleen de achterkant maar neemt ook de zijkanten van het toestel mee. Ook de voorkant van de Huawei Y5 (2017) geniet bescherming dankzij de verhogingen in het telefoonhoesje.

Scherm Huawei Y5 (2017) in tact met screenprotector

Toch strekt het tot de aanbeveling om een screenprotector te nemen bij deze Huawei Y5 (2017) hoes. Met een screenprotector weet je zeker dat het scherm geen schade oploopt. Is er eenmaal sprake van krassen of scheurtjes in het scherm, dan is het touchscreen niet meer optimaal te bedienen. De TPU case en de screenprotector zorgen ervoor dat het 5,0 inch HD-display mooi blijft en de MediaTek quad-core processor soepel zal blijven draaien. Hoesjes voor de Huawei Y5 (2017) vind je nergens goedkoper dan bij B2C Telecom.