Google Pixel XL telefoonhoesjes

Google Pixel XL accessoires

Google Pixel XL krijgt grootse uitstraling met B2C Telecom-hoesje

Ben je voortdurend in de weer met WhatsApp, YouTube, mailtjes en andere apps waarin veel tekst of beeld voorkomt? Dan is het schermformaat van de Google Pixel XL bijzonder handig. Deze meerwaarde wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Daarom doe je er wijs aan een hoesje te fixen voor de Google Pixel XL. De telefoonhoesjes van B2C Telecom onderscheiden zich onder meer in vorm, prijs en kwaliteit van de concurrentie.

Over het algemeen worden smartphones van 5,5 inch of groter ook wel ‘phablets’ genoemd. Dit zijn telefoons die ook als tablet te gebruiken zijn. Dat geldt ook zeker voor de Google Pixel XL. Het 5,5 inch AMOLED-scherm met resolutie van 1440 bij 2560 pixels blijft zijn waarde behouden indien een hoesje bescherming biedt. Door het grotere formaat scherm kan het toestel voor sommige mensen wellicht niet altijd even makkelijk in de hand liggen. 

Scherm Google Pixel XL in tact met screenprotector 

Dit vergroot de kans dat de phablet in een moment van onoplettendheid of overconcentratie op de grond valt. Zonder een smartphonehoesje kan de klap die het scherm van de Google Pixel XL te verduren krijgt te groot zijn. Loop dit risico niet! Het is daarom ook raadzaam om een screenprotector te overwegen. Deze smartphone accessoire geeft de Google Pixel XL een tweede huid. Die kan van glas zijn of van folie, het is net wat je zelf het prettigst vindt. De glazen screenprotector is de beste optie als je barsten in het scherm wilt voorkomen, de versie van folie zorgt ervoor dat er voor vuil en krassen geen plek is. 

Maak zelf hoesje voor Google Pixel XL

De screenprotectors zijn vrij eenvoudig op het scherm aan te brengen. Ook vrij eenvoudig is het om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Google Pixel XL. Onze website voorziet bovendien in een zeer praktische handleiding. Koester je waardevolle herinneringen aan een bepaalde foto, dan kun je die met onze Photo Case Desiger op het telefoonhoesje plaatsen. Met cliparts kun je het Google hoesje nog verder verfijnen. Als je klaar bent kun je een voorbeeld terugzien in 3D, waardoor je bepaalde beslissingen over het ontwerp weer kunt terugdraaien.

De Google Pixel XL bevat de nieuwste versie van Android 7.1 Nougat. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent. Met onze design hoesjes krijgt het toestel ook nog eens een zeer modern en hip uiterlijk. Tot slot moeten we melden dat Google zich met de Google Pixel XL heeft overtroffen met de geweldige smartphonecamera. Met een hoesje en een screenprotector kun je nog lang van de voordelen van deze camera genieten.