Google Pixel telefoonhoesjes

Google Pixel accessoires

Goedkoop hoesje voor Google Pixel van B2C Telecom

Je zou het niet zeggen, maar de Google Pixel wordt gemaakt door HTC. Het toestel wordt echter uitgegeven onder de naam Google. De Google Pixel beschikt over Android 7.1 Nougat, Pixel Launcher en Snapdragon 821 chipset. Deze specificaties bescherm je met een hoesje van B2C Telecom. Niets staat je in de weg om het juiste telefoonhoesje uit te kiezen op onze website. Het  aanbod is namelijk erg groot.  

De Pixel heeft een aantal unieke features, zoals de Google Assistant en de Pixel Launcher. Daarnaast is de 12 megapixelcamera aan de achterkant erg goed. Telefoonhoesjes voor dit toestel zijn in ruime mate beschikbaar. Als je kijkt naar onze design hoesjes, dan zullen je ogen openvallen bij het zien van de vele mogelijkheden.

Misschien word je wel erg wild van de prints met wilde dieren. Of misschien ben je een rustiger type, dat liever kiest voor een hoesje met een koe met op de achtergrond een fel schijnende zon. Hoe het ook zij, het zou ons verwonderen als we jouw voorkeur niet zouden kunnen leveren. Overigens zijn onze hoesjes gedrukt in hoge kwaliteit inkt, die een duurzame tint geeft aan de Google Pixel.

Zelf hoesje maken voor Google Pixel

Een unieke tint aan de telefoon geef je door zelf een hoesje te ontwerpen op onze website. Doe je dit, dan kan het nooit gebeuren dat je jouw telefoon per ongeluk verwisselt met die van iemand anders. Op het hoesje staan namelijk jouw eigen foto’s en die kun je zelfs een stuk of tien kwijt. Voor bedrijven kan het interessant zijn om logo’s te plaatsen op het telefoonhoesje. Zij krijgen een gratis proefdruk van ons toegestuurd, zodat ze zeker weten wat ze kopen.

Hoesje van goud beschermt Google Pixel

Alle hoesjes beschermen de Google Pixel tegen onheil. Dat kan op de meest onverwachte momenten tot je komen. Er hoeft maar iemand te ruig met de Google Pixel om te gaan en de quad-core Snapdragon 821-processor is plotsklaps niet zo krachtig meer. De Google Pixel staat bekend om zijn uitstekende hardware en deze zal in tact blijven als een telefoonhoesje zijn werk kan doen.

Je kunt de Google Pixel zelfs letterlijk een gouden randje geven met een chique en luxe stand case, die als extra functie heeft dat de smartphone horizontaal is neer te zetten als de handen vrijgehouden dienen te worden. Met onze hoesjes wordt als het ware een soort extra verzekering afgesloten voor de Google Pixel. Een wel heel goedkope verzekering!