Illustraties

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Illustraties
40 resultaten
Geselecteerde filters:
Illustraties

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen
1 2 3

Onze illustraties op telefoonhoesjes roepen allerlei emoties op

De illustraties van onze designer lijken op het eerste oog simpel, maar zijn ontzettend slim bedacht. Als je maar de tijd pakt om ze even goed te bekijken en doorgronden. De beste illustraties van de ontwerper van B2C Telecom zijn verzameld in deze collectie design hoesjes. Onze design hoesjes met illustratie beschermen jouw telefoon op zeer originele en vaak geestige wijze.

De illustraties op onze design hoesjes roepen allerlei emoties op. Op het moment dat je gaat afrekenen, zal ook de prijs van het hoesje een bepaalde emotie losmaken. Onze design hoesjes met illustratie zijn namelijk te bestellen voor een lachwekkend laag bedrag. Hoe dit komt? Vooral omdat we zelf een printer in huis hebben, waarmee we de cases met illustratie bedrukken. Hierdoor blijven de kosten van onze producten zeer laag. Bestel je meerdere hoesjes met illustratie, dan treedt er bovendien bundelkorting in werking.

Een illustratie hoeft niet alleen ter decoratie te zijn, maar kan ook juist een bepaalde boodschap extra kracht bijzetten. Door middel van een illustratie kun je ook een gevoel of een idee over brengen op de ontvanger. Dat is precies wat we hebben beoogd te bereiken met onze collectie design hoesjes met illustraties. De creativiteit van onze ontwerper zie je goed terug komen in deze cases. Extra mooi is dus dat deze design hoesjes helemaal nergens anders te krijgen zijn. Ze zijn exclusief ontworpen voor B2C Telecom en dus uniek.

Op bookcases en book style hoesje met standaard is volop ruimte voor illustraties

De designs staan op onze book style hoesjes met standaard, bookcase met pasjes, hard back cases en TPU bumper hoesjes. Kies zelf het hoesje dat het beste bij je past. Al onze hoesjes zijn zeer stevig en flexibel en uitermate geschikt voor onze illustraties. Dankzij de slanke vorm zijn TPU bumper hoesjes met illustratie op de bovenkant een zeer goede keuze. Meestal wordt dit hoesje met print van illustratie gecombineerd met een screenprotector. Een TPU bumper case beschermt niet alle zijden van de telefoon niet volledig, terwijl een bookcase met illustraties dit wel doet. Een book style hoesje met standaard beschermt tevens alle zijden van de smartphone en heeft een magneetsluiting aan de binnenzijde. Bij een bookcase zit die aan de buitenkant, in de vorm van een magnetisch lipje. Ook deze clip wordt bedrukt met een illustratie.