Don't Touch My Phone

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Don't Touch My Phone
LG K4 (K120E)
4 resultaten
Geselecteerde filters:
Don't Touch My Phone
LG K4 (K120E)

Een Don't Touch My Phone hoesje is stevig en zeer opvallend

Wil je jouw telefoon beschermen én op laten vallen? Dan is een leuk hoesje met de tekst Don't Touch My Phone echt iets voor jou! We hebben een ruime collectie design hoesjes opgebouwd met de tekst Don't Touch My Phone. Deze tekst hebben we op boekhoesjes, stand cases en TPU cases gezet. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een tekst op een case zetten, door zelf je eigen unieke hoesje te ontwerpen. Alle hoesjes zijn bij ons zeer goedkoop.

De tekst Don't Touch My Phone zie je steeds vaker terug op telefoonhoesjes. Vandaar dat wij een speciale collectie hebben gemaakt, die voortdurend wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen. De designs zijn in zeer hoge kwaliteit inkt op de telefoonhoesjes bedrukt. Het Don't Touch My Phone zal dus nimmer vervagen en voor altijd op je telefoonhoesje staan. Onze duurzame design hoesjes zijn van alle gemakken voorzien.

De tekst Don't Touch My Phone staat niet voor niets op onze hoesjes. Jouw smartphone is zeer kwetsbaar en verdient de allerbeste bescherming die er is. Het is niet de bedoeling dan anderen met jouw telefoon aan de haal gaan. Stel dat een kennis ongevraagd met jouw telefoon foto’s gaat schieten en het apparaat op de grond laat vallen, dan kan er zomaar onherstelbare schade optreden. Kies daarom voor een stand case, boekhoesje of TPU case met de tekst Don't Touch My Phone.

Don't Touch My Phone staat op boekhoesjes, TPU cases en stand cases

Een design met de tekst Don't Touch My Phone op een TPU hoesje komt op de achterkant te staan. De randen van de case blijven transparant. Een TPU case is zeer flexibel en beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon heel goed. Een stand case beschermt alle zijden van de smartphone en heeft de magnetische sluiting aan de binnenzijde zitten. Ook op een boekhoesje zie je de tekst Don't Touch My Phone op alle zijden staan, zelfs op het magnetisch lipje aan de buitenkant. Ben je op zoek naar een case met de tekst Don't Touch My Phone erop? Bekijk dan eens onze collectie design hoesjes met de tekst Don't Touch My Phone. We zijn ervan overtuigd dat je zult slagen, voor een zeer lage prijs.