De opmars van OPPO in Nederland

Telefoons van OPPO veroveren in rap tempo Nederland en Europa. Wat maakt deze smartphones zo succesvol en welke hoesjes zijn ervoor geschikt?

Stormachtige opkomst in Nederland en Europa

Jaren geleden had nog bijna niemand van OPPO gehoord. Tegenwoordig spreken we over het grootste smartphonemerk van China en zijn de vleugels inmiddels ook uitgeslagen naar de Europese en Nederlandse markt.

Hier krijgt OPPO samen met andere Chinese spelers zoals Huawei, Xiaomi en Meizu steeds meer voet aan de grond. Dat zit hem onder meer in de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding ten opzichte van bekende merken zoals Samsung en Apple.

In vergelijking met deze giganten is het Nederlandse marktaandeel van OPPO nog bescheiden. Maar tegelijkertijd liggen de telefoons van het merk in steeds meer Nederlandse winkelschappen. En minstens zo belangrijk: de reacties van gebruikers zijn zeer positief!

Telefoons van OPPO: waarom zo succesvol?

Wat zorgt nu voor de snel stijgende populariteit van OPPO in Nederland en Europa? Meer dan bij andere Chinese telefoons schuilt het geheim in kwaliteit en innovatie. OPPO zet namelijk nieuwe technologische standaarden en is de concurrentie daarmee vaak te snel af.

Weleens gehoord van snelladen? OPPO was een van de eerste merken die het introduceerde. Gebruik je de zoomfunctie van je telefooncamera? OPPO speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling. Mooiere selfies door kunstmatige intelligentie? Je raadt het al…

Maar naast innovatie, onderscheiden telefoons van OPPO zich met een ander belangrijk kenmerk: kwaliteit. Met name op het gebied van telefooncamera’s biedt het bedrijf kwaliteit waar andere merken nog wat van kunnen leren. En ja; dat geldt ook voor veel in Nederland bekendere merken.

Waarom een OPPO telefoon kopen?

In 2020 zijn er dan ook veel redenen om te kiezen voor een OPPO telefoon. De rekenkracht, batterijduur en software zijn prima, terwijl de camera echt bovengemiddeld presteert. Zelfs bij beperkt licht maakt een OPPO smartphone prachtige foto’s en dit is voor veel mensen belangrijk.

Nog een ander voordeel: OPPO telefoons hebben een strak design dat vrijwel iedereen aanspreekt. Helaas zijn er bij veel winkels nog niet zoveel leuke hoesjes verkrijgbaar als voor telefoons van de grote merken. Dat komt omdat OPPO in Nederland nog meer naamsbekendheid moet verwerven.

De beste hoesjes voor je OPPO telefoon

Gelukkig kun je bij B2C Telecom natuurlijk wél terecht voor een mooi hoesje of case voor je OPPO telefoon. Wij specialiseren ons zelfs in dit merk en bieden hoesjes voor veel populaire modellen zoals de AX7, Reno Z, Reno2 Z, A5 en A9.

Vanaf 17 maart brengt OPPO weer twee nieuwe topmodellen uit in Nederland: de Find X2 en Find X2 Pro. Ook voor deze splinternieuwe toestellen vind je bij B2C Telecom uiteraard een passend hoesje. Kies een van de vele trendy designs op onze website of ontwerp je telefoonhoesje helemaal zelf!

Klik hier en bekijk direct ons aanbod hoesjes voor je OPPO telefoon!

Update 2022: Inmiddels zijn de Find X2 en Find X2 Pro al enkele tijd op de markt en is inmiddels ook de Find X3-serie uitgebracht. Hieronder vallen onder andere:

Relevante blogs