Blackberry KeyOne accessoires

B2C Telecom heeft beste BlackBerry KeyOne hoesje

De BlackBerry KeyOne is een smartphone die wordt geproduceerd door de Chinese smartphone fabrikant TCL. Deze staat in Nederland bekend als producent van Alcatel telefoons. De BlackBerry KeyOne is één van de weinige Android-smartphones met een fysiek toetsenbord. Een bijzonder hoesje voor deze bijzondere smartphone is uiteraard terug te vinden op de website van B2C Telecom. Al onze smartphone hoesjes maken jouw toestel nog waardevoller en duurzamer. 

De BlackBerry KeyOne is een toestel met een zogenaamde 'monoblock' vormgeving. Dit wil zeggen dat het toetsenbord onder het beeldscherm is geplaatst. De BlackBerry KeyOne is qua specificaties een mid-end smartphone en dus goedkoper dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8 of de Sony Xperia XZ Premium. Met een leuk BlackBerry KeyOne hoesje wordt het toestel beschermd tegen schade. Valschade komt het meest voor.

Geen valschade BlackBerry KeyOne door telefoonhoesje

Een telefoon wordt door de meeste mensen enorm veel gebruikt. Het kan dus voorkomen dat deze af en toe op de grond valt. Door een telefoonhoesje te nemen voor de BlackBerry KeyOne wordt schade aan het design en aan het beeldscherm voorkomen. De smartphone hoesjes van B2C Telecom zijn zeer stevig en vangen de grootste klap op. Het materiaal van de BlackBerry KeyOne hoes beschermt tegen krassen, scheuren en meer van dit soort ellendige taferelen.

Als het toestel door valschade niet meer functioneert, wordt dit niet verholpen door de fabrikant. Dus is de aankoop van een beschermend hoesje een zeer wijze investering. Een aankoop die bovendien niet veel geld kost. Dit is de BlackBerry KeyOne zeker wel waard, want het apparaat beschikt over zeer verdienstelijke specificaties. 

De BlackBerry Keyone wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 625 processor en beschikt over 3 GB werkgeheugen en 32 GB interne opslagcapaciteit. Deze is zelfs uit te breiden maximaal 2 terabyte. Met een smartphonehoesje maak je nog lange tijd gebruik van deze weelde.

Stand case BlackBerry KeyOne multifunctioneel

Daar komt bij dat een stand case voor de BlackBerry KeyOne in meerdere opzichten zeer handig is. Je kunt er pasjes en briefgeld in kwijt en deze hoes beschikt over een standaard. Hiermee kun je gebruik maken van het toestel terwijl je de handen vrij hebt. 

Ook voor andere smartphone accessoires zoals screenprotectors kun je te allen tijde terecht op onze website. Het is belangrijk het mooie beeldscherm van 4,5 inch in goede staat te houden. De beeldschermresolutie bedraagt 1.620 x 1.080 pixels, nét geen Full HD. Door een hoesje te nemen komt ook de 12-megapixelcamera aan de achterzijde goed tot zijn recht.