Blackberry Key2 telefoonhoesjes

Blackberry Key2 accessoires

Maak van je Blackberry Key2 een echte eyecatcher met een leuk en uniek hoesje van B2C Telecom

De Blackberry Key2 is een fijne, zakelijke smartphone vanwege het QWERTY-toetsenbord dat we al jaren kennen van Blackberry. Het toetsenbord is ook meteen een keypad, waarmee je gemakkelijk door e-mails en bestanden scrollt. In de spatiebalk zit een sensor voor je vingerafdruk ingebouwd, zodat je het toestel makkelijk met je vinger kunt ontgrendelen. 

De batterij van het Android-toestel gaat tot wel twee dagen mee. Dat is wel zo handig op een korte zakenreis. De Key2 is voorzien van een 4.5 inch scherm en is de eerste BlackBerry met een dubbele camera. Het toestel draait op Android 8.1 Oreo met een Locker voor het extra veilig opslaan van je bestanden. Je wilt natuurlijk niet dat je geliefde smartphone binnen no time beschadigt. Een leuk hoesje is daarom een echte must. 

Ontwerp je eigen unieke Blackberry Key2 hoesje met foto of logo

Met een van onze vele designhoesjes, stand cases en TPU-hoesjes kan er niks gebeuren met het fraaie design van de Blackberry Key2. Wil je iets echt bijzonders, kies dan voor een eigen ontwerp. Voeg je favoriete foto toe, je bedrijfslogo of je favoriete band of voetbalclub. Zo heeft niemand een soortgelijk hoesje als jij. Zo’n eigen hoesje ontwerpen is alles behalve moeilijk. Met de super gebruiksvriendelijke Phone Case Designer heb je binnen een paar minuten een eigen hoesje ontworpen. Je hoeft ook geen weken te wachten op je gepersonaliseerde hoesje. Jouw unieke bestelling wordt vaak dezelfde dag nog door ons gemaakt en opgestuurd. 

De unieke ontwerpmodule hebben we zelf ontwikkeld. Het is een module waar al heel veel klanten met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. Dat maken we namelijk op uit de positieve reviews van onze klanten. Wij twijfelen er niet aan dat jouw Blackberry Key2-hoesje met eigen teksten en foto’s zeer bijzonder wordt. Als je het ontwerp op een TPU-case plaatst, is een screenprotector een goede toevoeging.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken