Kies je Blackberry toestel
We hebben 2 toestellen gevonden

Blackberry blijvertje. Hoesjes B2C Telecom tevens duurzaam

Blackberry is nog steeds een naam om serieus rekening mee te houden. Het werd jaren geleden bekend met smartphones met fysieke toetsenborden. Nu werkt het merk met Android en wordt de nadruk meer gelegd op beveiliging. De link met onze hoesjes en screenprotectors is dan natuurlijk snel gelegd. Onze Blackberry hoesjes bieden in alle opzichten meerwaarde.

TCL is inmiddels verantwoordelijk voor het uitbrengen van Blackberry's. Het Chinese bedrijf kocht de licentie van BlackBerry, nadat de Canadezen besloten zelf geen smartphones meer te maken. TCL is ook onder andere het moederbedrijf van Alcatel, een andere Android-fabrikant.

Blackberry was lang geleden razend populair met het zogeheten Ping berichtsysteem. De zakelijke Blackberry leefde op, maar werknemers verlegden hun aandacht al snel naar andere technologie. Inmiddels laat Blackberry weer van zich spreken. Dus kunnen wij met onze Blackberry hoesjes niet achterblijven. Al onze smartphone hoesjes beschermen de smartphones tegen valschade en andere vormen van beschadiging.

Hoesjes beschermen Blackberry’s

De huidige Blackberry’s hebben nog steeds fysieke toetsenborden. Dit is handig als je veel met teksten bezig bent. Een fysiek toetsenbord is ideaal om foutloos en snel te typen. Toch wijkt Blackberry hier met de nieuwste toestellen vanaf. Deze krijgen namelijk een touchscreen.

Voor beide type smartphones is een goedkoop hoesje nemen zeer verstandig. Want touchscreen of fysiek toetsenbord, het design van de telefoon moet goed beschermd zijn. Valt de smartphone een keer op de grond, dan bieden onze stand cases, design hoesjes, TPU cases en boek en flip hoesjes uitkomst.

Ontwerp zelf Blackberry hoesje

Het ene apparaat leent zich meer voor een mooi design hoesje, terwijl het andere meer baat heeft bij een handige stand case. Het is ook maar net waar je de telefoon allemaal voor gebruikt. Daarnaast heb je natuurlijk te maken met persoonlijke voorkeuren. Als je geen keuze kunt maken, dan is het nog altijd mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen.

Blackberry richt zijn pijlen nog immer op de zakelijke markt. Het bedrijf meent dat hun nieuwere smartphones vanwege de robuustheid en degelijkheid zeer interessant zijn voor zakenmensen. Het geeft aan dat Blackberry niet van plan is om wederom van het toneel te verdwijnen. Vandaar dat we bij B2C Telecom het assortiment Blackberry hoesjes en screenprotectors up to date houden.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren