Asus Zenpad 8.0 (Z380C) accessoires

Bescherm Asus ZenPad 8.0 (Z380C) met hoesjes B2C Telecom

De Asus ZenPad 8.0 (Z380C) is een zeer betaalbare tablet, die een mooi design heeft en goed presteert. De extra mogelijkheden zoals een verwisselbare achterkant zijn opvallend. De Asus ZenPad 8.0 draait op Android en komt standaard met Android 5.0 Lollipop. Ben je op zoek naar een leuk Asus ZenPad 8.0 (Z380C) hoesje? Dan zit je goed op onze website. Onze Asus ZenPad 8.0 (Z380C) hoesjes zijn zeer praktisch en bieden een perfecte bescherming voor jouw apparaat.

Voor 179 euro koop je met de Asus ZenPad 8.0 een tablet die breed inzetbaar is. De camera’s zijn van een niet al te hoge kwaliteit, maar dat is voor een aanschafprijs van 179 euro wel een beetje te begrijpen. Onze Asus ZenPad 8.0 (Z380C) stand hoesjes zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een goede bescherming, maar geen behoefte hebben aan opvallende prints. De stand hoesjes zijn in verschillende kleuren te krijgen en licht in gewicht. Door het dunne design is de Asus ZenPad 8.0 (Z380C) eenvoudig mee te nemen in je tas.

Gebruik Asus ZenPad 8.0 (Z380C) hoesje als standaard

Het stand hoesje is opvouwbaar en hierdoor is het als standaard te gebruiken. Met dit Asus hoesje is het nog prettiger werken met de Asus ZenPad 8.0 (Z380C ). De ASUS Zenpad 8.0 (Z380C) tablet is met dit Zenpad hoesje liggend maar ook staand neer te zetten. De plastic hard case is voorzien van verschillende uitsparingen. Hierdoor is de ASUS Zenpad 8.0 (Z380C) te gebruiken terwijl deze in het tablet hoesje zit. De binnenkant van het tablethoesje is heerlijk zacht waardoor het scherm krasvrij blijft.

Hoesjes en Asus ZenPad 8.0 (Z380C) screenprotectors op maat

De stand hoesjes zijn op maat gemaakt voor de Asus ZenPad 8.0 (Z380C) en dat geldt ook voor onze screenprotectors. De ASUS Zenpad 8.0 (Z380C) screenprotector Glas biedt de beste bescherming tegen barsten en krassen in het scherm. Het geharde glas is eenvoudig aan te brengen op de Asus ZenPad 8.0 (Z380C). Het touchscreen van de Asus ZenPad 8.0 (Z380C) zal na het aanbrengen van het tempered glass perfect blijven functioneren. Deze Asus accessoire weegt bijna niks en is vrijwel onzichtbaar. Je merkt nauwelijks dat de screenprotector op het scherm zit.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken