Asus Zenpad 10 (Z300C) accessoires

Tablethoesje Asus ZenPad 10 (Z300C) – B2C Telecom

Heerlijk ‘zen’ zijn met een tablet? Dan zou nog wel eens het geval kunnen zijn als je de eigenaar bent van een de Asus ZenPad 10 (Z300C). De tablet is niet al te duur en zowel voor zakelijke als privédoeleinden prima te gebruiken. De kinderen zullen er ook blij mee zijn. Games draaien prima op deze tablet. Ook de batterij draait lang en dat zal ook voor de Asus ZenPad 10 (Z300C) in het algemeen gelden indien deze wordt beschermd met een tablethoesje. Op onze website tref je goedkope hoesjes voor de tablet aan in allerlei kleuren en uitvoeringen.

Met een beschermhoes voor de Asus ZenPad 10 (Z300C) zorg je er niet alleen voor dat de tablet schadevrij blijft. Door een keuze te maken uit ons ruime aanbod van tablet hoezen krijgt de Asus ZenPad 10 (Z300C) ook nog eens een modieus en hip uiterlijk. Hierdoor kijk je met gepaste trots naar je Asus ZenPad 10 (Z300C) op het moment dat je die na gebruik dichtklapt en op je bureaustoel of salontafel neerlegt. Zo wordt de tablet met het hoesje met daarop gekleurde bomen een wel heel opvallende verschijning! Dit tablethoesje is bovendien beschikbaar in verschillende mooie printjes.

Tablethoes beschermt je Asus

Maar zoals gezegd wordt de Asus ZenPad 10 (Z300C) met deze tablethoes ook optimaal beschermd tegen viezigheid, vuiligheid, krassen en andere zichtbare ongemakken. De binnenkant van het hoesje is zeer zacht, waardoor krasjes bij het opbergen van de tablet worden voorkomen. Dat is wel zo fijn, want je koopt niet van de ene op de andere dag een nieuwe tablet. Je wilt lang gebruik kunnen blijven maken van deze gadget zonder daarbij voortdurend op je hoede te hoeven zijn. Het tablethoesje is gemaakt van hoge kwaliteit PU Leer en het duurzame plastic in de houder maakt van jouw een milieubewuste eigenaar van de Asus ZenPad 10 (Z300C). En als het goed is voor een zeer lange tijd.

De Asus ZenPad 10 (Z300C) is in verschillende kleuren beschikbaar; zwart, wit en Aurora Metallic. Onze nieuwste, goedkope stand hoesjes zijn zeer geschikt voor deze tablet en net als de tablet zelf beschikbaar in de fraaiste kleurencombinaties. Hiermee krijgt het 10.1-inch hd-display een uitstraling om u tegen te zeggen. We gaan ervan uit dat jouw favoriete tablet hoes voor de Asus ZenPad 10 (Z300C) staat afgebeeld op onze website.

Duurzame stand hoesjes

Onze stand hoesjes zijn een speciale vermelding waard. Deze hoesjes blinken uit in duurzaamheid en dankzij de openingen in het stand hoesje zijn alle knoppen en poorten altijd te hanteren zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Dat geldt ook voor het maken van foto’s. Tot slot willen we je nog verwijzen naar onze screenprotectors. Deze zijn zeer eenvoudig aan te brengen, zijn voor het oog nauwelijks waarneembaar en houden de Asus ZenPad 10 (Z300C) zuiver en schadevrij. Andere tablet accessoires zoals reisladers en extra geheugenkaarten zijn ook simpel te bestellen op de website. Als je deze meteen bestelt bij het tablethoesje, voorkom je dat je deze straks weer apart moet bestellen.