Asus Zenfone 4 Max ZC520KL accessoires

Goedkope Asus Zenfone 4 Max ZC520KL hoesjes bestel je bij B2C Telecom

De Asus Zenfone 4 Max ZC520KL heeft een 5,2 inch-scherm, met een flinke accu van 4100. De accu is de meest in het oog springende eigenschap van deze telefoon. Je kunt lang doen met deze smartphone, helemaal als je er een Asus Zenfone 4 Max ZC520KL hoesje bij neemt. De Asus Zenfone 4 Max ZC520KL hoesjes van B2C Telecom zijn het toonbeeld van degelijkheid en elegantie.

De Asus Zenfone 4 Max weet zich te onderscheiden met een ongekend grote accu. Waar je doorgaans een gemiddelde telefoon dagelijks moet opladen, kun je met de Asus Zenfone 4 Max ZC520KL makkelijk twee of zelfs drie dagen uit de voeten. Daarnaast heeft het toestel een dubbele camera achterop, waarmee je extra brede foto’s kunt schieten. Met andere woorden, genoeg redenen om een leuk Asus Zenfone 4 Max ZC520KL hoesje te nemen.

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL stand case strak en flitsend

Een stand case is een voorbeeld van een zeer handig en stevig hoesje. Met de Asus Zenfone 4 Max ZC520KL stand cases van B2C Telecom ziet jouw telefoon er super strak en flitsend uit. Deze hoesjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit PU-Leer (kunstleer). De houder aan de binnenkant is van TPU. Dit hoesje is zeer licht van gewicht en je kunt het ook gebruiken als standaard. Erg fijn als je van filmpjes kijken houdt en deze wilt bekijken terwijl je de handen gewoon lekker vrij hebt.

De Asus Zenfone 4 Max beschikt over twee camera’s achterop. De primaire 12 megapixel-camera schiet prima foto's en in situaties met weinig licht kun je ook nog degelijke kiekjes maken. De andere camera heeft een extra brede kijkhoek. Dit is handig als je groepsfoto's wilt maken. Door een goedkoop Asus Zenfone 4 Max ZC520KL hoesje te nemen zullen alle beelden haarscherp getoond blijven worden.

Vind bescherming met Asus Zenfone 4 Max ZC520KL hoesje

Een Asus hoesje beschermt namelijk de telefoon als die per ongeluk een keer uit de handen mocht vallen. Dit soort incidenten overkomt iedereen wel eens. Zonder een Asus Zenfone hoesje bestaat het gevaar dat er onderdelen van de smartphone beschadigd raken. Dit zou bijvoorbeeld het scherm kunnen zijn. Het touchscreen is een zeer kwetsbaar onderdeel van de smartphone, waar niets mee mag gebeuren.  Dit voorkom je met een beschermend Asus Zenfone 4 Max ZC520KL hoesje.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Je kunt profiteren van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken
  • Je kunt zelf hoesjes ontwerpen