Kies je Asus toestel
We hebben 0 toestellen gevonden

Goedkope hoesjes voor Asus producten 

Asus is al jaren actief op de mobiele markt en heeft een uitgebreid aanbod van Android-smartphones. Deze worden sinds kort ook in Nederland verkocht. Het gaat bijvoorbeeld om verschillende Asus Zenfone 3-modellen. Natuurlijk is B2C Telecom er als de kippen bij om hoesjes en andere accessoires voor deze toestellen op te nemen in het assortiment. Onze hoesjes bezorgen deze toestellen een langere levensduur.  

Het instapmodel wordt voor 150 euro verkocht. Deze variant heeft een 5 inch-scherm met ‘slechts’ een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel beschikt over een Snapdragon 410-chipset van Qualcomm, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 13 megapixel-camera achterop. Dit instapmodel kan wel een leuk hoesje gebruiken. Maar dat geldt natuurlijk ook zeker voor de wat duurdere varianten. Het is niet de bedoeling dat het toestel na kort intensief gebruik al onherstelbare schade oploopt.

Hoesjes geven leuke draai aan smartphone

De verschillende Asus Zenfone 3-modellen hebben een leuk design en hier geef je nog eens een extra leuke draai aan met een smartphonehoesje van B2C Telecom. Onze producten zijn schitterend om te zien en oerdegelijk. Alle Asus Zenfone 3-modellen maken een duurzaamheidsslag met een smartphone case. Met een TPU case of een stand case zit je altijd goed. Bovendien zijn veel van deze hoesjes uitgerust met verschillende functionaliteiten. 

Tablet extra stevig met hoesje en screenprotector

Asus verkocht op de Nederlandse markt al eerder enkele tablets en smartwatches en verschillende pc-gerelateerde producten. Wat voor tablet je ook zoekt, Asus heeft voor ieder wat wils in huis. Onze hoesjes en screenprotectors spelen daar nadrukkelijk op in. Maak aantekeningen in de vergaderruimte op een Windows 2-in-1 model of bekijk een film in de bus op een compact Android model. Daarnaast beschikken Asus modellen over een stevige bouwkwaliteit waardoor ze geschikt zijn voor onderweg. Omdat onze tablethoezen ook zeer stevig zijn, kun je nog lang uit de voeten met een Asus product.

Asus is een fabrikant die ervoor verantwoordelijk is dat Android-tablets steeds goedkoper zijn geworden. Dat komt natuurlijk ook door de stevige concurrentie. De kwaliteit van de producten die ze hebben weten uit te brengen op lage prijspunten heeft de markt de afgelopen twee jaar volledig opengegooid. Datzelfde heeft B2C Telecom gedaan met hoesjes voor tablets. Onze tablethoezen en screenprotectors zijn niet snel ergens anders goedkoper te krijgen. De tablets van Asus zijn nogal eens dun en licht en dus best kwetsbaar. Daarom is het de enige juiste keus om een Asus hoesje te bestellen op onze website.