Apple iPhone Xs Max telefoonhoesjes

Apple iPhone Xs Max accessoires

Maximale bescherming met een schitterend Apple iPhone Xs Max hoesje

De Apple iPhone Xs Max heeft een 6,5 inch Super Retina HD (OLED) display met een resolutie van 2688 bij 1242 pixels met HDR10- en Dolby Vision ondersteuning en 60 procent hogere dynamische range. Door de A12 Bionic chip, de eerste 7 nanometer processor die Apple in een iPhone heeft verwerkt, is de Apple iPhone Xs Max een bijzonder krachtig toestel. Onze Apple iPhone Xs Max hoesjes bieden optimale ondersteuning voor dit schitterende apparaat. Of je nu kiest voor stand cases, TPU cases, boekhoesjes, fliphoesjes of achterkantjes.

De Apple iPhone Xs Max heeft een dual 12-megapixelcamera met viervoudige LED-flitser aan de achterkant en TrueDepth-camera aan de voorzijde. Reken maak dat je daar fantastische beelden mee schiet. Kijk voor een smartphone hoesje met een exclusief ontwerp eens naar onze prachtige Apple iPhone Xs Max design hoesjes. Deze zijn ontworpen door onze grafisch designer en beschikbaar in allerlei mooie thema’s. Met onze Phone Case Designer maak je een Apple iPhone Xs hoesje dat niemand heeft. Het is mogelijk hier een logo, net als patronen, glossy effecten en jouw naam in sierletters aan toe te voegen. Je krijgt een Apple iPhone Xs hoesje dat uniek is.

Onze iPhone Xs Max hoesjes zijn nergens goedkoper

Koop je een mooi Apple iPhone Xs Max hoesje, dan is jouw apparaat beschermd als die op de grond valt of in aanraking komt met scherpe voorwerpen. De Apple iPhone Xs Max heeft dual-sim en tot maar liefst 512GB intern geheugen. Verder draait de smartphone out-of-the-box op iOS 12, de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem. We zullen er niet omheen draaien, maar een Apple iPhone Xs Max hoesje tref je nergens anders goedkoper aan dan bij ons.

Dit toestel is zeer prijzig, dus is het een goede zet om voor een leuk iPhone hoesje te gaan. Onze bijzondere iPhone Xs hoesjes heb je zeer snel in huis. Bestel je ze voor 18:00 uur, dan worden ze nog dezelfde dag bezorgd. Zo kun jij supersnel genieten van je Apple iPhone Xs Max hoesje, net als van die andere accessoires zoals screenprotectors.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes van zeer hoge kwaliteit
  • Meer dan 20.000 positieve klantenreviews