Apple iPhone 8 telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone 8.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1.243 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 78

Bescherm iPhone 8 met hoesjes B2C Telecom

De Apple iPhone 8 is een topper. Het grandioze ontwerp is slechts 1 van de vele aspecten die je zo goed mogelijk wilt beschermen. Onze iPhone 8 hoesjes bieden behalve bescherming ook nog vele extra’s. Je kunt kiezen voor onderscheidende design hoesjes, stand cases of TPU cases. Maar je kunt ook zelf een uniek hoesje maken voor de Apple iPhone 8. 

De iPhone 8 heeft een glazen achterkant. Hierdoor kan het apparaat draadloos opladen. Het oled-scherm beslaat de gehele voorkant. Daarom is een hoesje hoognodig. Stel dat je iPhone 8 tegen de grond valt, dan wil je maximale bescherming. Dit kan met een design hoesje. Dit zijn boekhoesjes met een onderscheidende print. Deze prints worden door B2C Telecom gemaakt en bedrukt. De hoesjes zijn ook zeer praktisch. Aan de binnenkant zitten vakjes voor pasjes, papiergeld en notities.  

iPhone 8 design hoesjes zeer exclusief

Onze iPhone 8 design hoesjes zijn in verschillende thema’s beschikbaar. De variatie in thema’s is groot. Heb je graag een hoesje met standaard, dan ga je voor de iPhone 8 stand cases. Handig als je graag filmpjes bekijkt op de Apple iPhone 8. Beide smartphone hoesjes bedekken de iPhone 8 aan alle zijden. Je telefoon wordt met deze Apple hoesjes hermetisch afgesloten. Dit gebeurt magnetisch. Hierdoor wordt het gevaar op schade aan het luxe design van het apparaat de kop in gedrukt.

Maak zelf uniek iPhone 8 hoesje

Vanwege de hoge prijs hoort de iPhone 8 gewoon goed beschermd te worden. Met onze iPhone 8 cases kun je met een gerust gevoel op pad met deze gadget. Het zou zonde zijn als waardevolle bestanden verloren raken. Op een boekhoesje of een TPU hoesje kun je trouwens ook zelf een mooie foto zetten. Dit doe je door zelf een iPhone 8 hoesje te ontwerpen. Je kunt meerdere foto’s, teksten en een logo plaatsen op een Apple hoesje.

Bestel je vandaag een iPhone hoesje bij B2C Telecom, dan heb je dat de volgende dag binnen. Bij een TPU hoesje kun je het best tevens een screenprotector nemen. Een TPU hoesje bedekt alleen de achterkant en de zijkanten van de smartphone volledig.  Voor extra bescherming van het touchscreen is een Apple iPhone 8 screenprotector wel zo handig. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope Apple iPhone 8 hoesjes van hoge kwaliteit
  • Je kunt profiteren van bundelkorting
  • Apple iPhone 8 hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op Apple iPhone 8 hoesjes exclusief en duurzaam
  • Je kunt bij ons zelf een uniek hoesje maken