Apple iPhone 8 telefoonhoesjes

Apple iPhone 8 accessoires

Bescherm iPhone 8 met hoesjes B2C Telecom

De iPhone 8 heeft tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo is er sprake van een oled-scherm. Oled is energiezuiniger, beter buigbaar en toont mooiere zwarttinten. Verder kunt u de gsm draadloos opladen en heeft het een nieuw ontwerp gekregen. Onze iPhone 8 hoesjes beschermen dit toptoestel waar nodig. De keuze kan vallen op onderscheidende design hoesjes, stand cases of TPU cases. Maar u kunt ook zelf een uniek hoesje maken voor de Apple iPhone 8.  

De iPhone 8 heeft een nieuw ontwerp. Door de iPhone 8 een glazen achterkant te geven, kan het apparaat draadloos opladen. Dankzij het oled-scherm bestaat de voorkant volledig uit een scherm. Er zijn dus geen schermranden zichtbaar. Dit grandioze ontwerp mag natuurlijk geen schade oplopen. Daarom bestelt u natuurlijk een hoesje bij dit schitterende apparaat. Alleen dan is de iPhone 8 beschermd als die tegen de grond valt.

iPhone 8 design hoesjes zeer exclusief

Onze iPhone 8 design hoesjes zijn behalve stevig ook exclusief. De prints zijn onderscheidend en in verschillende thema’s en kleuren te krijgen. De diversiteit in ons assortiment iPhone 8 hoesjes is sowieso groot. U heeft dus echt wat te kiezen. Heeft u graag een hoesje met standaard, dan voelt u zich waarschijnlijk prettig bij de iPhone 8 stand cases.  

De optie Touch ID heeft bij de iPhone 8 plaats gemaakt voor gezichtsherkenning. Zo kan de iPhone 8 een gezicht herkennen en op basis hiervan het toestel ontgrendelen of een app openen. Als u voor een iPhone 8 hoesje kiest op onze website, dan weet u zeker dat het apparaat uw fraaie en unieke gezicht zal blijven herkennen. Daarnaast is een iPhone 8 met designschade natuurlijk geen gezicht. Met onze iPhone 8 cases kunt u met een gerust gevoel op pad met deze gadget.

Maak zelf uniek iPhone 8 hoesje

Vanwege de hoge prijs hoort de iPhone 8 gewoon goed beschermd te worden. Foto’s en andere waardevolle bestanden kunt u ook kwijtraken als de gsm schade oploopt. Het zou zonde zijn als de mooie foto’s van uw wereldreis niet meer getoond kunnen worden. Deze foto’s kunt u overigens ook zelf op een hoesje plaatsen. Het is namelijk mogelijk om voor de iPhone 8 zelf een hoesje te ontwerpen. U kunt meerdere foto’s, teksten en een logo kwijt op een hoesje.

Oled is als schermtechniek de opvolger van de lcd-displays. Om hier optimaal van te kunnen blijven genieten is het logisch om voor een screenprotector te gaan. Een iPhone 8 screenprotector van glas is de veiligste optie. Hierdoor ontstaan er zeker geen barsten in het scherm.