Apple iPhone 6s telefoonhoesje maken

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone 6s.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken
3 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken

Maak iPhone 6S hoesje bij B2C Telecom

De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en heeft een steviger design. Deze telefoon is voorzien van een krachtige en energiezuinige Apple A9-processor. Dit kostbare toestel heeft de bescherming nodig van een iPhone 6S hoesje. Onze design hoesjes, stand cases en TPU cases zijn schitterend. Maar je kunt ook zelf een hoesje ontwerpen voor dit prachtige apparaat. Met onze Phone Case Designer is dit een fluitje van een cent.

Een fraaie vernieuwing aan de iPhone 6S is 3D Touch. Hiermee kan het scherm registreren hoe hard je erop drukt. Verder heeft de iPhone een geweldige camera en features zoals Live Photos. Je kunt de aanblik van de telefoon nog mooier maken door zelf een Apple iPhone 6S hoesje te ontwerpen. Met onze Phone Case Designer voeg je zelf foto’s toe aan het ontwerp van je hoesje en maak je van dit toestel een opzienbarende en unieke gadget.

iPhone 6S hoesje met foto van vakantie

Steeds meer klanten kiezen voor Apple hoesjes met print. Dat kunnen design hoesjes zijn, die door B2C Telecom worden ontworpen. Onze Apple iPhone 6 S design hoesjes zijn in vele verschillende thema’s te krijgen. Maar je kunt ook zelf een Apple hoesje ontwerpen met onze Phone Case Designer. Met dit unieke programma maak je zelf je eigen iPhone 6S hoesje met foto.

Deze persoonlijke foto heb je misschien geschoten tijdens een bruiloft. Het kan ook een foto van een vakantie zijn. Hoe dan ook staan persoonlijke foto’s en teksten heel leuk op een iPhone 6S hoesje. Deze foto’s, teksten en logo’s zijn te plaatsen op een boekhoesje, TPU hoesje of stand case. Steeds meer particulieren en bedrijven hebben hier interesse in. Dit is te zien in de collectie zelf gemaakte hoesjes op onze website.

Kies voor iPhone 6S hoesje met screenprotector

Met de unieke Phone Case Designer zet je ook cliparts, effecten en jouw favoriete achtergrondkleur op het smartphone hoesje. Cliparts zijn afbeeldingen van B2C Telecom waarmee het iPhone 6S hoesje verder is aan te kleden. Met een glossy effect val je nog meer op met jouw mooie iPhone. Kies je voor een leuk hoesje voor je Apple iPhone 6S, dan is de aanschaf van een screenprotector zeer het overwegen waard. Een iPhone 6S screenprotector betekent extra bescherming voor het touchscreen.   

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken