Apple iPhone 6s design hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone 6s.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
934 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1 2 ... 59

Kies voor Apple iPhone 6S design hoesje van B2C Telecom

De Apple iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en heeft een krachtige Apple A9-processor en 3D Touch. Onze iPhone 6s hoesjes bieden optimale ondersteuning voor dit prachtige apparaat. Ben je op zoek naar een smartphone hoesje met een uniek ontwerp? Kies dan voor een prachtig design hoesje van B2C Telecom. Deze cases zijn ontworpen door onze grafisch designer en zijn onderscheidend en praktisch tegelijk.  

Wil je een leuk hoesje maken voor de Apple iPhone 6S, dat niemand heeft? Met onze Phone Case Designer maakt u van dit toestel een unieke gadget. Steeds meer klanten kiezen voor deze optie, maar ook bedrijven kunnen hier hun voordeel mee doen. Ontwerp je zelf een iPhone 6S hoesje, dan is het ook mogelijk hier een bedrijfslogo op te zetten. Als je dat doet, heb je met een Apple iPhone 6S en een hoesje van B2C Telecom een uniek visitekaartje in handen.

Unieke designs op boekhoesje

Wij garanderen je dat een Apple iPhone 6S krijgt waarmee je zeer tevreden zult zijn. De designs worden geprint op boekhoesjes, waar je ook nog pasjes en briefgeld in kwijt kunt. Onze hoesjes zijn dus handig in gebruik en zeer veilig. Flip- en boekhoesjes bedekken de Apple iPhone 6S in zijn volledigheid. Een screenprotector is dus minder hard nodig dan bij een TPU case.

Wat niet wil zeggen dat een screenprotector niet van toegevoegde waarde is bij een fliphoesje en een boekhoesje. Mensen die van bloemen, dieren en planten houden, zullen aan hun trekken komen bij het bezichtigen van onze collectie design hoesjes. Er zijn namelijk vele leuke thema’s waar je uit kunt kiezen. Er zit altijd wel een thema tussen dat jij leuk vindt.

Maak zelf Apple iPhone 6S hoesje

Zo niet, dan is het altijd een goede optie om zelf een Apple iPhone 6S hoesje te ontwerpen. Dan kun jij namelijk zelf je thema bepalen. Je plaatst dan een foto uit je privé collectie op het hoesje. Onze hoesjes hebben speciale uitsparingen, die ervoor zorgen dat alle knoppen en poorten goed te bedienen zijn. Daarnaast zijn de hoesjes zeer praktisch. Ook pasjes kun je kwijt in de handige opbergvakjes aan de binnenkant.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes van zeer hoge kwaliteit
  • Meer dan 20.000 positieve klantenreviews