Apple iPhone 5C telefoonhoesjes

Apple iPhone 5C accessoires

Bescherm Apple iPhone 5C met hoesjes B2C Telecom

De Apple iPhone 5C is een felgekleurde smartphone, die deels uit plastic is vervaardigd. Bij de release betekende dit een flinke koerswijziging van Apple. Toch is het toestel met plastic niet fragiel. Neemt niet weg dat je voor de zekerheid het best een Apple iPhone 5C hoesje kunt bestellen bij B2C Telecom. Met onze hoesjes weet je zeker dat de kostbare Apple iPhone 5C goed beschermd is.

De Apple iPhone 5C draait standaard op iOS 8, Apples mobiele besturingssysteem en heeft een 4 inch scherm met een resolutie van 640 bij 1136 pixels. Deze iPhone heeft dezelfde processor als de iPhone 5. De batterij is ietsje groter dan die van de iPhone 5, waardoor het apparaat niet snel aan de lader moet. Het is een duurzame telefoon, die je nog een stukje duurzamer maakt met een leuk Apple hoesje.

Uniek ontwerp op boekhoesje

De behuizing van de iPhone 5C is gemaakt van een zeer stevig soort plastic. De binnenkant van de iPhone is van een design met stalen frame, waardoor het toestel zeer stevig is. De telefoon is verkrijgbaar in vijf kleuren: blauw, geel, groen, roze en wit. Je hebt dus volop te kiezen, net als bij ons. Onze hoesjes zijn er in vele soorten en maten. Ons aanbod Apple iPhone 5C hoesjes is enorm. Je bent wel even bezig om het volledige assortiment volledig door te pluizen. Maar het loont zeker de moeite!

Ben je een vrolijk type, dan zijn onze silicone hoesjes misschien wel zeer geschikt voor jou. Gebruik je de telefoon meer voor zakelijke doeleinden, dan zal je oog eerder vallen op een boekhoesje of een fliphoesje. Deze Apple hoesjes ogen erg strak en chique. Ze zijn overigens een stuk frivoler te maken als je er zelf een leuke foto op zet. Dit kan met onze Phone Case Designer. Dit unieke programma hebben we zelf ontwikkeld.

Politie maakt zelf hoesje met logo

Ook bedrijven kunnen zelf iPhone 5C hoesjes ontwerpen bij B2C Telecom. Dit levert een fraai stukje professionaliteit op. Zo heeft onlangs de Belgische politie bij ons een hele reeks hoesjes zelf ontworpen voor haar personeel. We plaatsen ook zelf ontwerpen op boekhoesjes en TPU hoesjes. Dit doet onze grafisch designer. Hij ontwerpt unieke Apple iPhone 5C design hoesjes. Deze design hoesjes zijn te krijgen in verschillende thema’s en zien er geweldig uit.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken