Apple iPhone 4S telefoonhoesjes

Apple iPhone 4S accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen iPhone 4S

De Apple iPhone 4S heeft een iOS 7 besturingssysteem en een uitstekend 'retina display' met een hoge resolutie. Ook beschikt de iPhone 4S over Siri, een topcamera, en toegang tot duizenden apps via de App Store. Het is heel verstandig om een hoesje te gebruiken voor de iPhone 4S. Onze iPhone 4S hoesjes beschermen dit kostbare apparaat onder alle omstandigheden. Je kunt kiezen uit schitterende en onderscheidende hoesjes zoals design hoesjes, stand cases en TPU cases. Ook kun je zelf een uniek hoesje maken voor de Apple iPhone 4S.

Misschien kun je maar moeilijk een keuze maken uit ons ruime aanbod iPhone 4S cases. Alleen al het aanbod van iPhone 4S design hoesjes is bijvoorbeeld zeer groot. Deze Apple cases zijn zeer populair. Ze onderscheiden zich door hun opvallende, hippe ontwerpen. Deze ontwerpen zijn te krijgen in verschillende kleuren en thema’s. Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen.

Mocht je blijven twijfelen, dan kun je ervoor kiezen om zelf een iPhone 4S hoesje te ontwerpen. Een eigen Apple hoesje maken met foto kan exclusief bij B2C Telecom. Ook hiervoor hanteren wij zeer goedkope tarieven. Zelf ontworpen smartphone hoesjes zijn een tikkeltje duurder dan een design hoesje, stand case of een TPU hoesje, maar dan heb je natuurlijk wel een unieke iPhone 4S case in huis.

Valschade voorkomen met iPhone 4S hoesjes

De binnenkant van de iPhone 4S is goed onder handen genomen. Zo beschikt de iPhone 4S over een dualcore-processor, wat de telefoon aanzienlijk sneller dan zijn voorgangers maakt. Toch kan de telefoon haperingen gaan vertonen. Meestal gebeurt dit als de smartphone tegen de grond is gesmakt. Deze schade kan worden voorkomen als de Apple is uitgerust met een hoesje van B2C Telecom.

Dit kan dus ook een fraaie stand case zijn. Deze iPhone 4s hoesjes hebben een standaard, waarmee de telefoon horizontaal is neer te zetten. Hieruit blijkt maar weer dat je bij B2C Telecom alle kanten uit kunt tijdens het maken van je keuze voor het ideale smartphone hoesje. Het telefoonhoesje kan strak en zakelijk zijn, maar ook hip en frivool. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

iPhone 4S screenprotector beschermt touchscreen

Om alle risico’s uit te sluiten is het nog een optie om te kijken naar ons assortiment screenprotectors. Een iPhone 4S screenprotector kun je op het scherm bevestigen. Deze Apple accessoire beschermt het waardevolle en kostbare touchscreen. Bij B2C telecom betaal je nooit teveel voor iPhone 4S hoesjes, screenprotectors en andere accessoires.