Apple iPad Pro 9.7 tablethoesjes

Apple iPad Pro 9.7 accessoires

Tablethoesjes iPad Pro 9.7 – B2C Telecom

Apple heeft besloten om van de iPad Pro ook een kleinere versie dan de 12.9 inch op de markt te brengen in de vorm van de iPad Pro 9.7. De reden is simpel: het iets kleinere formaat slaat aan bij een breder publiek. Beide tablets zijn echter voorzien van high-end specificaties en hopelijk ook van een tablethoesje. Een beschermend hoesje is wel zo handig voor zo’n prijzig en kostbaar apparaat als de iPad Pro 9.7.

Behalve het kleinere scherm kent de iPad Pro 9.7 nog een aantal andere belangrijke verschillen ten opzichte van de 12.9 inch versie. Zo past het display de kleurtemperatuur automatisch aan op het moment dat er wijziging van omgevingslicht optreedt. Tevens heeft het kleinere exemplaar een groter kleurbereik en zijn er minder reflecties op het scherm zichtbaar. Wil je dat er zo min mogelijk sporen en vlekken op het scherm achterblijven, dan is wel zo wijs om een tablethoesje te kopen voor de iPad Pro 9.7.

Opvallende stand hoesje voor iPad Pro 9.7

Onze stand hoesjes zijn een waar uithangbord voor de iPad Pro 9.7. Ze beschikken uiteraard over de standaardfunctie van maximale bescherming tegen allerlei vormen van beschadiging. Een krasje of scheurtje in het scherm is immers snel opgelopen, bijvoorbeeld als er een kiezelsteentje opwaait terwijl je aan het internetten bent tijdens een bezoek aan het plaatselijke park. Bovendien beschikt een stand hoesje over een extra standaard, waardoor je de handen vrij hebt op het moment dat je een zelfgemaakt vakantiefilmpje wilt bekijken. Deze opvallende tablethoesjes zijn te bestellen in verschillende aansprekende printjes.

Een eenvoudigere versie van een beschermende tablet hoes is een TPU hoesje. Dit soort tablet hoezen beschermt de achterkant van de iPad Pro 9.7 tegen barsten, scheuren en krassen. Stel je eens voor dat je op de bank in slaap sukkelt en de iPad schuift per ongeluk uit je hand, dan ben je blij dat je voor een geringe prijs een TPU hoesje om het apparaat hebt gevouwen. Deze tablet hoesjes zijn leverbaar in vele aansprekende kleuren.

Screenprotector houdt kostbare iPad Pro 9.7-scherm in tact

Wil je het scherm van de iPad Pro 9.7 maximaal beschermen, dan raden we aan om behalve een TPU hoesje ook een screenprotector te bestellen op onze website. De screenprotectors zijn al vanaf een kleine zeven euro beschikbaar. Voor een klein bedrag geef je het uiterst kostbare scherm van de iPad Pro 9.7 wat het nodig heeft. Volledige bescherming, waardoor je met een gerust hart waar dan ook gebruik kunt maken van de iPad Pro 9.7. Een tablethoesje en screenprotector bestellen op onze website is een zeer verstandige keus.