Apple iPad Mini 3 tablethoesjes

Apple iPad Mini 3 accessoires

iPad Mini 3 krasvrij met hoesjes B2C Telecom

De iPad Mini 3 heeft een strak design, zoals je gewend bent van Apple. De tablet is uitgerust met vingerafdrukherkenning en Apple Pay. Daarnaast heeft de iPad Mini 3 een dual-core 1.3 processor en een 5 megapixel camera. Als je op zoek bent naar een leuk hoesje voor de iPad Mini 3, dan zit je goed op onze website. Onze Apple iPad Mini 3 hoesjes zijn zeer functioneel en erg mooi om te zien.

De grootste toevoeging aan de iPad Mini 3 ten opzichte van de voorganger is Touch ID en Apple Pay. Je kunt dus online betalen met je vingerafdruk. De afmetingen van de tablet zijn nog hetzelfde. De iPad mini 3 is wederom compact en handzaam. Met 331 gram voelt het apparaat heerlijk licht aan. Dus is de logische conclusie, dat de iPad Mini 3 ook wel eens keer uit de handen zou kunnen vallen. Hier is niet veel voor nodig. Het enige juiste wat je kunt doen, is een beschermend hoesje bestellen op onze website. 

iPad Mini 3 stand cases elegant

Wij zijn specialist in het leveren van op maat gemaakte hoesjes voor de iPad Mini 3. Onze stand cases zijn elegante hoesjes in boekvorm. Deze stijlvolle tablet hoesjes zijn in verschillende kleuren te krijgen. Bepaal zelf je favoriete kleur en bestel deze iPad Mini 3 stand case, die jouw apparaat aan alle zijden goed beschermt. Valt het apparaat een keer op de grond, dan zal er geen schade optreden.

Je zou ook kunnen gaan voor een TPU hoesje. Dit tablet hoesje is zeer flexibel en houdt alleen de voorkant van de iPad vrij. Daarom adviseren we je een screenprotector te gebruiken bij de tablet. Met een iPad Mini 3 screenprotector blijft het scherm krasvrij en wordt ook vuil buitenboord gehouden. TPU is overigens een zeer sterk soort materiaal, dat tevens schokbestendig is.

iPad Mini 3 hoesjes van alle gemakken voorzien

Je hoeft met onze tablet hoesjes niet bang te zijn dat het design van de iPad Mini 3 schade oploopt. De stand hoesjes en TPU hoesjes zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn perfect op maat gemaakt voor de iPad Mini 3. Het apparaat hoeft nooit uit het hoesje te worden gehaald. We bieden tevens universele hoesjes aan. Ook deze Apple hoezen zijn zeer functioneel. Zeker is dat alle iPad Mini 3 hoesjes van grote waarde zijn voor jouw tablet. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Bij B2C Telecom kun je zelf hoesjes maken