iPad Air 2 tablethoesjes

Bekijk hier alle tablethoesjes voor jouw Apple iPad Air 2.

Geselecteerde filters:
Tablethoesjes
1 resultaat
Geselecteerde filters:
Tablethoesjes

Krijg een leuk iPad Air 2 hoesje cadeau en je springt een gat in de lucht

De iPad Air 2 heeft een chip die stukken sneller is dan die van zijn voorgangers. Dit prijzige product komt nóg beter tot zijn recht met een goede bescherming in de vorm van onze iPad Air 2 hoesjes. Met een TPU hoesje of een stand hoesje kan deze gadget probleemloos nog lange tijd mee. Doe jezelf en je iPad niet tekort en bestel snel een leuk tablet hoesje bij B2C Telecom.

De iPad Air 2 is dunner dan zijn voorganger en gemakkelijk met één hand vast te houden, zonder dat het apparaat uit je hand glipt. Stel dat dit wel een keer gebeurt, dan wil je dat er een hoesje omheen zit. Een TPU hoesje vangt de ergste klappen op. Dit licht hoesje zorgt voor een veilige en comfortabele bescherming en is op maat gemaakt voor de tablet. TPU is een duurzaam type rubber dat flexibel is. Het product is voorzien van dempend materiaal en zal een klap grotendeels absorberen. Zo ontstaan er geen krassen of deuken op je Apple iPad Air 2. Daarnaast heeft het hoesje een strak design (glans en mat) en is het voorzien van alle nodige uitsparingen. Het is belangrijk de bescherming helemaal compleet te maken door het scherm te voorzien van een screenprotector. Op deze manier kun je langer genieten van je Apple iPad Air. iPad Air 2 screenprotectors zijn er in verschillende soorten materiaal.

Maak jouw iPad Air 2 multifunctioneel met een super handig stand hoesje

De iPad Air 2 heeft een 8 megapixel iSight-camera. Met de S-Shape TPU Cases krijg je een perfecte en comfortabele bescherming. De hoes is verhoogd aan de voorkant, dus zal het scherm van je iPad niet de grond raken als die op de grond valt. iPad Air 2 Stand hoesjes zijn ook zeer handig. Deze Apple cases kunnen in verschillende posities neergezet worden. Zeer handig als je graag filmpjes bekijkt met de iPad. De stand case beschermt de Apple iPad Air 2 volledig tegen stoten en krassen. De hoes gaat dicht met een niet zichtbare magnetische sluiting. Ook heeft de case een elastische houder waar de stylus pen aan vastgemaakt kan worden.