Apple iPad Air 2 tablethoesjes

Apple iPad Air 2 accessoires

Bescherm iPad Air 2 met hoesjes B2C Telecom

De iPad Air 2 wordt aangestuurd door de Apple A8X, een chip die volgens Apple 40 procent sneller is dan zijn voorganger. Apps en grafisch intensieve games komen met dit toestel nóg beter tot hun recht. Voor een topproduct als dit is een goede bescherming nodig. Dit kan met de hoesjes van B2C Telecom. Met onze iPad Air 2 hoesjes kan deze gadget probleemloos nog lange tijd mee. 

De iPad Air 2 is 18 procent dunner dan zijn voorganger en meet 6,1 millimeter. Verder weegt het apparaat 437 gram en daarmee is hij gemakkelijk met één hand vast te houden. De achterkant is glad maar niet té glad, zodat je bij het vasthouden zelden het gevoel hebt dat ‘ie uit je hand glipt. Mocht dit toch een keer gebeuren, dan is het handig als je een hoesje hebt gebruikt bij dit apparaat. Een Apple hoesje vangt de ergste klappen op en zorgt ervoor dat de iPad Air 2 vlot blijft draaien.

iPad Air 2 TPU hoesjes zeer flexibel

De iPad Air 2 is voorzien van een 8 megapixel iSight-camera. Daarnaast ondersteunt de camera van de iPad Air 2 nieuwe functionaliteiten. Zo kun je supersnel foto’s schieten met de burst-modus, zijn er 43-megapixel panorama-foto’s te maken en schiet je versnelde video’s met de Timelapse-modus. Voor het maken van de keuze voor het goede hoesje heb je verschillende mogelijkheden. Zo zijn de iPad Air 2 TPU hoesjes in verschillende opvallende kleuren te krijgen.

Deze S-Shape TPU Cases bieden de iPad Air 2 een perfecte en comfortabele bescherming en verlengen dus de levensduur van je iPad. Alle zijden worden namelijk bedekt door het smartphone hoesje. Bovendien zijn deze ook nog eens verhoogd aan de voorkant, zodat het scherm van je iPad de grond niet raakt en krassen voorkomen worden. Het is verstandig om deze Apple hoes te gebruiken in combinatie met een screenprotector. iPad Air 2 screenprotectors zijn er in folie en in glas.

iPad Air 2 screenprotectors beschermen touchscreen

De glazen screenprotector is van zeer hoge kwaliteit en biedt de beste bescherming van het touchscreen tegen barsten en krassen. Ook met onze screenprotector van folie blijft je apparaat als nieuw. Deze Apple accessoires zijn bovendien zeer makkelijk te bevestigen op het kostbare scherm. Bovendien hebben we een video met uitleg op onze website staan. iPad Air 2 Stand hoesjes zijn ook een goede optie. Deze Apple cases zijn op maat gemaakt voor de iPad Air 2 en kunnen in verschillende posities neergezet worden.