Apple iPad Air tablethoesjes

Apple iPad Air accessoires

Apple iPad Air blijft draaien met hoesjes B2C Telecom 

De Apple iPad Air draait op iOS 7 en beschikt onder meer over een hoge resolutie Retina display, een Apple A7-processor met quad-core graphics, een 5 megapixel camera en een Lightning connector. Voor een topproduct van Apple is een goede bescherming nodig. Dit kan met de hoesjes van B2C Telecom. Met onze iPad Air hoesjes kan deze gadget de tand des tijds makkelijk doorstaan.  

Verder beschikt de iPad Air over een 5 megapixel iSight camera aan de achterzijde, een FaceTime HD camera aan de voorzijde, dual-microphones, dual-band (2.4GHz en 5GHz) 802.11n Wi-Fi en MIMO voor sneller internet. Je kunt voor dit luxe apparaat bijvoorbeeld een TPU hoesje nemen. Deze Apple hoes zorgt ervoor dat het design van de tablet in goede staat blijft. Door de opstaande randen aan de voorkant raakt het scherm bij een val niet direct de grond.

TPU hoesjes met screenprotector Apple iPad Air

Toch wordt bij dit tablethoesje vaak een screenprotector iPad Air van glas of van folie besteld. Dit levert maximale protectie op voor het kostbare scherm. Deze Apple accessoires zijn bovendien zeer makkelijk te bevestigen. Bovendien hebben we een video met uitleg op onze website staan. Onze iPad Air hoesjes staan bekend als zeer flexibel en stevig. Door het schokabsorberende materiaal kan de iPad Air tegen een stootje.  

Hierdoor blijven de fraaie specificaties behouden. Zo is er ook optioneel ondersteuning voor mobiel internet via 4G/3G, 16GB tot aan 128GB aan opslaggeheugen, Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een digitaal kompas en aGPS voor de 3G/4G modellen. Met een Apple iPad Air hoes maak je toch met een geruster gevoel gebruik van het apparaat.

Super handige iPad Air stand cases

Ben je op zoek naar een duurzame bescherming voor de iPad Air? Dan is een multifunctionele stand hoes zeker een goede keuze! Het hoesje is voorzien van maar liefst 5 vakjes voor je pasjes en 2 opbergvakjes over de hele lengte voor belangrijke papieren of papiergeld.

De prachtige bewerkte buiten- en binnenkant is gemaakt van hoge kwaliteit PU leer. Met deze iPad Air hoes kun je dus uitstekend voor de dag komen. Het iPad Air stand case hoesje kan ook nooit zomaar opengaan wanneer het dicht is geklapt.

Alle Apple tablethoesjes worden met de grootst mogelijk zorg geleverd en zijn tegen zeer scherpe tarieven te krijgen. De iPad Air hoezen en screenprotectors zorgen niet alleen voor adequate bescherming. Ze geven jouw apparaat ook nog eens een hip en trendy uiterlijk.