Apple iPad 4 tablethoesjes

Apple iPad 4 accessoires

Bestel goedkope iPad 4 hoesjes bij B2C Telecom

De Apple iPad 4 draait op iOS 6 en is beschikbaar in een 16GB, 32GB en 64GB versie. De iPad 4 (de nieuwe iPad) beschikt onder meer over een hoge resolutie Retina display, een Apple A6X processor met quad-core graphics, een 5 megapixel camera en een Lightning connector. De goedkoopste iPad 4 hoesjes bestelt u bij B2C Telecom.

De iPad 4 is wederom een zeer stijlvol product, zoals u gewend bent van Apple. De iPad 4 kenmerkt zicht door zijn stijlvolle design en uitstekende prestaties. De iPad 4 is uitgerust met een kraakhelder LED-scherm, een 5 megapixel camera om de leukste foto`s te maken en een Dual-core 1.4 processor. Zo heeft Apple weer een ware gadget op de markt gebracht. U wilt deze prachtige gadget natuurlijk wel goed beschermen. Daarom is het belangrijk de juiste keuze voor een hoesje te maken.

TPU hoesjes iPad 4 in verschillende kleuren

De vierde generatie iPad komt net als de derde generatie in verschillende varianten. Zo heeft u de keuze uit een 16GB, 32GB en 64GB versie, kunnen al deze modellen met 3G/4G uitgerust worden en hebt u de keuze uit een witte of zwarte variant. Voor het maken van de keuze voor het juiste hoesje heeft u nog veel meer mogelijkheden. Zo zijn er iPad 4 TPU hoesjes in verschillende kleuren te krijgen.

Deze S-Shape TPU Cases bieden de Apple iPad 4 een perfecte en comfortabele bescherming en verlengen dus de levensduur van uw iPad. Alle zijden worden namelijk bedekt door het hoesje. Bovendien zijn deze ook nog eens verhoogd, zodat het scherm van de iPad 4 de grond niet raakt en krassen voorkomen worden. Het is verstandig om deze Apple hoes te gebruiken in combinatie met een screenprotector. Apple iPad 4 screenprotectors zijn er in folie en in glas.

iPad 4 screenprotectors beschermen touchscreen

De glazen screenprotector is van zeer hoge kwaliteit en biedt de beste bescherming van het touchscreen tegen barsten en krassen. Het touchscreen van uw tablet zal na het aanbrengen van het temperred glass perfect blijven functioneren. Ook met onze screenprotector van folie blijft uw apparaat als nieuw. Deze Apple accessoires zijn bovendien zeer makkelijk te bevestigen. Bovendien hebben we een video met uitleg op onze website staan.

Wilt u weten hoe u een Screen Protector zonder luchtbelletjes en stof op een iPad plakt? Dan is het zeker goed om dit filmpje te bekijken. Stand hoesjes voor de iPad 4 zijn in nog meer uitvoeringen beschikbaar. Deze hoesjes zijn op maat gemaakt voor de iPad en kunnen in verschillende posities neergezet worden.