Apple iPad 3 tablethoesjes

Apple iPad 3 accessoires

Bescherm Apple iPad 3 met hoesjes B2C telecom

De iPad 3 beschikt over een aantal nieuwe features ten opzichte van de iPad 2. De belangrijkste vernieuwing is het Retina display, dat een resolutie heeft van 2.048 bij 1.536 pixels. Zoek je naar de beste manier waarop je de Apple iPad 3 kunt beschermen? Dan adviseren we je een leuk Apple iPad 3 hoesje te kopen bij B2C Telecom. Met onze tablet hoesjes hoef je niet bang te zijn dat de iPad schade oploopt.  

Apple heeft ook de processor vernieuwd ten opzichte van de iPad 2. Voor de iPad 3 maakt Apple gebruik van een A5X dual-core processor. De camera van de iPad 3 is dezelfde als bij de iPhone 4S. Dit houdt in dat je 5 megapixel foto’s en Full HD video opnamen kunt maken. Apple heeft de iPad wederom verbeterd ten opzichte van de voorganger, wat een mooi Apple iPad hoesje meer dan ooit rechtvaardigt.

Apple iPad 3 TPU hoesjes aanvullen met screenprotector

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een TPU hoesje. Deze tablethoesjes bedekken alle zijden van de iPad 3, behalve de voorkant. Wel zijn de hoesjes aan de voorkant verhoogd, waardoor het scherm niet de grond raakt mocht het apparaat op de grond vallen. Toch raden we je aan een screenprotector te gebruiken bij de tablet. Met een iPad 3 screenprotector maak je toch nog een stukje geruster gebruik van het apparaat.  

De iPad 3 verschilt nog op een paar andere punten ten opzichte van de voorganger. Zo is de iPad 3 iets dikker met 9.4mm (iPad 2 was 8.8mm) en iets zwaarder met 652 gram (iPad 2 was 601 gram). Met een leuke stand case bescherm je het design optimaal. Het hoesje kan bovendien in verschillende posities neergezet worden. Tevens is het mogelijk om je iPad op te laden terwijl deze in het hoesje zit.

Apple iPad 3 hoesje als standaard gebruiken

De Apple iPad 3 stand hoesjes zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn ze ook als standaard te gebruiken. Er zijn ook nog universele hoesjes die de iPad 3 kunnen voorzien van de broodnodige protectie. Welke je kiest, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Zeker is dat alle Apple iPad 3 hoesjes van toegevoegde waarde zijn voor jouw gadget. Bij B2C Telecom kun je deze bestellen tegen de laagst mogelijke prijs. Hier staan we ook om bekend. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk