Acer Liquid Z5 telefoonhoesjes

Acer Liquid Z5 accessoires

Telefoonhoesje voor Acer Liquid Z5

Voor de beginnende smartphonegebruiker is de Acer Liquid Z5 een ideaal instapmodel. De prijs is zeer bescheiden en daarvoor krijg je een smartphone met een behoorlijk groot scherm terug. Het 5 inch display leent zich voor een combinatie van verschillende taken, zoals sociaal netwerken, surfen op internet en het bekijken van je favoriete video’s. Koop je daar een design hoesje of een stand- of hard case hoesje van B2C Telecom bij, dan kun je nog lange tijd genieten van deze budgettelefoon.

Lang multitasken met het juiste hoesje

De Acer Liquid Z5 staat erom bekend dat het een telefoon is waarmee je fijn en uitgebreid kunt multitasken. Dit is te danken aan de Acer Float-interface. Apps kun je openen zonder dat die het hele beeldscherm in beslag nemen en dat geldt ook voor inkomende gesprekken. De slimme gebruiker van de Acer Liquid Z5 beseft dat hij nog lang kan blijven multitasken als hij deze telefoon beschermt met een hoesje van B2C Telecom. Het ruime assortiment van B2C Telecom biedt voor ieder wat wils. Of het nu gaat om design hoesjes, boek en fliphoesjes of hard cases; jouw favoriete hoesje tref je aan op onze website.

Om het nog mooier te maken biedt B2C Telecom jou de mogelijkheid om jouw eigen, gepersonaliseerde, unieke smartphonehoesje zelf te ontwerpen. Je kunt verschillende afbeeldingen op je hoesje plaatsen, bijvoorbeeld van je voetbalteam, bedrijfsuitje, huisdieren en ga zo maar door. Daarmee creëer je een unieke ‘look’ voor je smartphone.

Accessoires voor Acer Liquid Z5

Daarmee is de koek nog niet op. Bij B2C Telecom kun je nog verschillende andere accessoires bestellen voor je Acer Liquid Z5, zodat je nog meer profijt hebt van je telefoon. Zo is het raadzaam een screenprotector aan te schaffen, zodat je 5 inch display geen kleerscheuren oploopt. Maar ook voor autohouders, gadgets en USB-adapters kun je bij B2C Telecom uitstekend terecht.