Telefoonhoesjes voor Wiko

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Wiko
1.372 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Wiko
1 2 ... 86

Stoere hoesjes B2C Telecom aanvulling op Wiko telefoon

Het Franse Wiko heeft stof doen opwaaien met telefoons die luisteren naar rock & roll klinkende namen als Rainbow, Darkfull en Highway. Het assortiment smartphones van Wiko is zeer divers. In vrijwel elke prijsklasse is een leuke telefoon te vinden, die waar biedt voor zijn geld. De Wiko telefoons zijn dus mooi en innovatief genoeg om er een beschermend hoesje voor te gebruiken. De Wiko hoesjes van B2C Telecom geven de telefoons van de Franse producent de bescherming die ze nodig hebben.

Er zijn behoorlijk wat smartphones van Wiko die scherp geprijsd zijn. Zo is de Wiko Rainbow voor nog geen 150 euro te koop en dat zou je niet zeggen als je het grote scherm met HD-resolutie (1.280 x 720 pixels) bekijkt. Ook de buitenkant van veel scherp geprijsde toestellen van Wiko ziet er meestal alles behalve goedkoop uit. Door een onderscheidend hoesje te nemen krijgt het moderne uiterlijk van de Wiko telefoons nog eens extra schwung. Want dat zijn namelijk de Wiko telefoonhoesjes van B2C Telecom, zeer onderscheidend en luxueus.

Wiko smartphone verrijken met sobere en frivole hoesjes  

In alle smartphones van Wiko zit een dual sim mogelijkheid. Dit betekent dat er twee simkaarten in de telefoons geplaatst kunnen worden. Dit kan handig zijn als bijvoorbeeld privé en zakelijk gescheiden moeten worden. Net als met de telefoons van Wiko kun je met de smartphone hoesjes van B2C Telecom privé en zakelijk werkelijk alle kanten op.

De Wiko hoesjes variëren van sober, strak en zakelijk tot frivool, vrolijk en uitgesproken. Wat dat betreft sluiten de smartphone hoesjes en cases dus perfect aan op de Wiko telefoons. De wat duurdere toestellen van Wiko zoals de Wiko Highway zijn voorzien van grote beeldschermen met Full HD-resolutie, waar krachtige processoren achter schuilgaan. Dit levert krachtige prestaties op en die kun je behouden door een beschermende Wiko hoes te nemen.

Telefoonhoesjes en screenprotectors erg fijn voor Wiko scherm

Met een stand case, een design hoesje of standaard boekhoesje kan de Wiko telefoon nog vele bakens verzetten. Dan is er ook nog altijd de mogelijkheid om zelf een hoesje te maken. Vele klanten van B2C Telecom maken gebruik van deze unieke mogelijkheid.

Extra zekerheid voor het scherm bouw je in met een screenprotector. Deze accessoire vormt steeds meer een onmisbaar onderdeel van de smartphone. Met een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom kunnen jij en je Wiko telefoon nog een lang en heugelijk rock and roll bestaan leiden!