Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Onze shop

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop

onze shop

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

Hoesjes voor Nokia telefoons en smartphones

Kies je Nokia toestel.

Scherm Nokia telefoon onverwoestbaar met hoesjes B2C Telecom 

Nokia is vooral bekend geworden met de Nokia 3210. Deze telefoon leek tegen alle soorten van geweld bestand te zijn en was simpelweg niet kapot te krijgen. De huidige Nokia telefoons zijn dankzij de hoesjes van B2C Telecom ook nauwelijks stuk te krijgen. Met onze hoesjes kunnen alle Nokia telefoons een lang en schitterend leven tegemoet zien. De Nokia hoesjes van B2C Telecom zijn zeer goedkoop en onderscheidend.

Waarschijnlijk heb je dagelijks je Nokia in je handen. Dit betekent dat de kans groot is dat je de telefoon een keer per ongeluk beschadigt. Iedereen laat wel eens iets uit zijn of haar handen vallen. Het zou spijtig zijn als het je telefoon is die ten val komt. Behoed dus je Nokia van schade door middel van een hoesje of case. Er is genoeg keuze, zo bieden wij ze in standcase, flipcase en bookstyle formaat aan.

Mooie hoesjes voor Lumia-serie

De Nokia telefoonhoesjes van B2C Telecom zijn vooral bestemd voor de door Microsoft gestarte Lumia serie. De telefoons zijn te krijgen tegen een uiterst vriendelijke prijs, net als onze smartphone cases en telefoonhoesjes. B2C Telecom heeft zijn hoezen net zo scherp geprijsd als Nokia dat heeft gedaan met zijn telefoons.

Een TPU hoesje bijvoorbeeld zorgt voor een goede bescherming van je Nokia zonder in te leveren op flexibiliteit. Met een tpu case ben je er namelijk verzekerd van dat je een flexibel hoesje hebt. Meestal wordt hier een screenprotector bij genomen. Dit geeft extra zekerheid voor je scherm. Dit is een uiterst kwetsbaar onderdeel van het toestel.

De Nokia’s zijn ondanks hun lage prijs voorzien van een snelle processor en maken gebruik van een Windows Phone besturingssysteem. Dit betekent dat ze niet snel stil zullen vallen tijdens het internetten, appen en soms ook gamen. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat het scherm nog lange tijd meekan.

Nokia telefoonhoesjes in vele uitvoeringen

Daarom is het verstandig om de Nokia telefoons te voorzien van een Nokia telefoonhoes. Deze zijn in verschillende types leverbaar. De Nokia hoesjes van B2C Telecom zijn duurzaam en bieden daarmee een langdurige bescherming.

Nokia accessoires zijn belangrijk. Of het nu gaat om Nokia screenprotectors, Nokia hoesjes of andere Nokia accessoires: indien ze bij B2C Telecom worden besteld, worden deze zeer snel geleverd tegen zeer gunstige voorwaarden. De Nokia telefoonhoesjes zijn eigenlijk onmisbaar. Wacht daarom niet langer en sla je slag op deze uitgebreide en overzichtelijke website.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie