Telefoonhoesjes voor Blackberry

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Blackberry
229 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Blackberry
1 2 ... 15

Blackberry en hoesje B2C Telecom klinken als muziek in de oren 

Blackberry klinkt voor heel veel mensen zeer bekend in de oren. Blackberry is populair geworden met de smartphones met fysieke toetsenborden. Tegenwoordig is het merk overgestapt naar Android en wordt de nadruk meer gelegd op beveiliging. Daar doen wij natuurlijk graag aan mee met onze hoesjes. De Blackberry hoesjes van B2C Telecom doen precies waar de ware smartphone fanaat naar hunkert: het toestel in duurzame staat houden. Onze stand cases, design hoesjes, TPU cases en boek en flip hoesjes zijn daar het ultieme bewijs van.

In een tijd ver voor WhatsApp was Blackberry razend populair met het zogeheten Ping berichtsysteem. Een aantal jaar was het enorm cool om een Blackberry te hebben en te pingen, maar de opmars van de zakelijke Blackberry was van korte duur. Nu is Blackberry met een opmars bezig. Voor vele Blackberry toestellen hebben we geschikte telefoonhoesjes in de aanbieding. Al deze hoesjes beschermen de smartphone tegen valschade en verlies van functies van het touchscreen.

Telefoonhoesjes net zo verslavend als Blackberry

TCL, bekend van Alcatel is verantwoordelijk geworden voor het uitbrengen van Blackberry's. De BlackBerry was tien jaar geleden een hit in binnen- en buitenland. De huidige Blackberry’s  zijn op enige uitzondering na wederom handzame toestellen met fysieke toetsenborden.  Voor mensen die veel tekst produceren op hun smartphone is een fysiek toetsenbord ideaal om foutloos en snel te kunnen typen.

In die snelheid kan het zomaar eens gebeuren dat het toestel een vlucht naar de grond maakt. Dat is geen probleem als je er een Blackberry hoes van B2C Telecom om hebt gedaan. Deze beschermt namelijk de solide behuizing van de Blackberry’s.

Onze smartphone hoesjes hebben allemaal zo hun eigen specifieke eigenschappen en kenmerken. Voor sommige toestellen is het mogelijk een zeer mooi design hoesje te gebruiken, terwijl voor andere telefoons de stand cases weer geschikter zijn.

Voor iedereen een geschikt Blackberry hoesje

Het ligt er ook een beetje aan waar je zelf van houdt. Valt het niet mee om een keuze te maken, dan is het wellicht mooi om zelf een hoesje te maken met eigen foto’s en teksten. Zoiets unieks was bij de eerste Blackberry’s die op de markt kwamen zeker nog niet mogelijk!

Het populaire BlackBerry Messenger (met Ping!) was lange tijd geleden een van de grootste communicatiemiddelen van die jaren. Inmiddels zijn andere middelen voor handen, maar de techniek is er zeker met sprongen op vooruit gegaan. Daarom is het verstandig een Blackberry hoesje en screenprotector te bestellen bij B2C Telecom.