Telefoonhoesjes

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
142.661 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes

Hoesjes van B2C Telecom beschermen alle typen smartphones

Je smartphone draag je waarschijnlijk dagelijks met je mee. Als je een product zo vaak in je hand hebt, is de kans aanwezig dat je dit vroeg of laat een keer laat vallen. Indien je smartphone de grond raakt, kan dit enorme gevolgen hebben. De smartphone zou haperingen kunnen gaan vertonen of in het ergste geval volkomen kunnen stilvallen. Dit zou natuurlijk doodzonde zijn.

Een kostbare gadget als een smartphone moet natuurlijk lange tijd mee kunnen gaan. De beste manier om de smartphone schadevrij te houden is door gebruik te maken van hoesjes en cases. Die zijn op onze website beschikbaar in vele verschillende uitvoeringen, soorten en maten. Daarnaast zijn ze in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld silicone, TPU en leer. Voor vrijwel alle merken smartphones is op onze website wel een geschikt hoesje te vinden.

Design hoesjes

Speciale vermelding verdienen onze design hoesjes. Deze smartphone hoesjes met print worden bedrukt door B2C Telecom en zijn dus alleen op onze website te bestellen. Ze zijn bovendien in zeer veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Met een design hoesje krijgt jouw telefoon dus een zeer exclusieve uitstraling. De hoesjes zijn bedrukt met de hoogste kwaliteit UV-inkt, wat een zeer duurzaam ontwerp oplevert.

Bookcase- en fliphoesjes

Onze bookcases- en fliphoesjes sluiten zich perfect om alle merken smartphones. Dit is mede te danken aan het magnetische lipje aan de buitenkant. Het toestel wordt met deze hoesjes van alle kanten goed beschermd. Bovendien beschikken deze telefoonhoesjes over aparte vakjes waarin papiergeld en pasjes opgeborgen kunnen worden. Door de verschillende uitsparingen hoeft de telefoon bij gebruik niet uit het hoesje gehaald te worden. Deze hoesjes zijn dus zeer multifunctioneel.

Stand cases

De stand cases voegen een zeer bijzondere functie toe aan het smartphonehoesje. Ze beschikken namelijk over een standaard, waarmee de telefoon horizontaal is neer te zetten. Dit is een uitkomst als je de handen even vrij wilt houden, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film. Dankzij een opening bij de speaker kun je bovendien bellen met de klep dicht. Net als de book- en fliphoesjes zijn deze stand cases gemaakt van het beste soort materiaal denkbaar. De smartphone kan zeker tegen een stootje met deze hoesjes.

TPU-silicone hoesje

Dat is ook zeker het geval met onze TPU-siliconen hoesjes. Deze beschermen met name de achterkant van de smartphone volledig en zijn uiterst flexibel. Kies je ervoor de smartphone te voorzien van een TPU-siliconen hoesje, dan past het toestel altijd in je broekzak en ligt die zeer prettig in de hand. Het materiaal TPU is een mix van hard plastic en zachte siliconen. Dat maakt de hoesjes zeer duurzaam. Meestal wordt een screenprotector besteld in combinatie met de TPU-siliconen hoesje, zodat het scherm van de smartphone minder kwetsbaar is.

Zelf hoesje ontwerpen

Pas echt uniek wordt het als je zelf een hoesje ontwerpt voor je smartphone. B2C Telecom biedt je die bijzondere mogelijkheid. We hebben een tool ontwikkeld waarmee je op onze website je eigen foto’s, teksten en logo’s op het hoesje kunt plaatsen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van deze service. Bedrijven die voor hun personeel zelf een foto hoesje ontwerpen krijgen van ons gratis een proefdruk toegestuurd, zodat ze precies weten wat ze in huis halen.

Voor al onze hoesjes geldt dat ze jouw kostbare smartphone de broodnodige bescherming bieden. Daarnaast krijgt de telefoon met onze foto hoesjes ook nog eens een bijzondere uitstraling. Dat is twee vliegen in één klap!