Tablethoesjes

Geselecteerde filters:
Tablethoesjes
5.081 resultaten
Geselecteerde filters:
Tablethoesjes

Jouw tablet of iPad verdient de bescherming van een hoesje

De tablet is binnengedrongen tot meer dan de helft van de huishoudens. Of het nu gaat om de tablet in het algemeen of de iPad: het is een gemakkelijk middel om snel dingen op te zoeken wanneer je op de bank zit. Tegelijkertijd kan in ieder huishouden een chaos ontstaan waarin de tablet het kind van de rekening is. Doe daarom verstandig en gebruik hoesjes voor alle tablets. Tablethoesjes van B2C Telecom beschermen het apparaat wanneer en waar het nodig is.

Over kinderen gesproken: de tablet wordt door ouders nogal eens gebruikt om hun kroost in toom te houden. Maar kinderen die spelletjes aan het doen zijn kunnen nogal eens onrustig worden en hardhandig met de tablet omgaan. Met als gevolg een val van de tablet en een barst in het scherm. Beteugel dit gevaar door de tablet of iPad te voorzien van een leuk hoesje. Onze tablethoezen zijn zeer stevig en duurzaam en uiterst functioneel. En niet te vergeten: kei goedkoop!

Ontwerp je eigen unieke hoesje of ga voor een exclusief design hoesje

Naast ons ruime assortiment smartphonehoesjes hebben we tablet hoesjes in verschillende soorten en maten. We hebben hoesjes voor de 7 inch tablet, maar ook voor de 8 inch of 10 inch. De meest gangbare maat voor thuisgebruik is 10 inch, maar je kunt ook kiezen voor een 7 of 8 inch model voor onderweg. Daarnaast bieden we natuurlijk iPad hoesjes aan voor elk type. Kijk dus snel of er ook een iPad hoesje of tablet hoesje voor jou tussen zit! Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een schitterende design hoesje of een stand hoesje, maar je kunt ook je eigen unieke hoesje ontwerpen.

Tablets kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Veel tablets zijn geschikt voor basistaken als internetten en het bijhouden van de sociale media. Maar tablets kunnen natuurlijk ook op het werk of op school gebruikt worden. Onder alle omstandigheden is de aankoop van een tablet hoes of een iPad hoes een zeer wijs besluit. De apparaten zijn zeer kostbaar en met een hoes wordt incidentele en permanente schade voorkomen. 

Voor alle tablets en iPads hebben we een leuk hoesje  

Valt een tablet in de woonkamer op de grond, dan bestaat het gevaar dat het apparaat prompt onbruikbaar wordt. Maar tablets worden ook vaak buitenshuis gebruikt. Bijvoorbeeld in de tuin. Aanraking met regendruppels of opwaaiende zandkorrels kan al leiden tot haperingen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Met een goedkoop hoesje zal je daar ook geen last van hebben. Het aanbod van hoesjes en andere accessoires voor tablets is bij ons zeer groot.