Screenprotectors voor Wiko

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Wiko
11 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Wiko

Screenprotectors B2C Telecom beschermen Wiko telefoons

Meet Sunny, Lenny en Jerry. Deze namen zijn verbonden aan de opvallende smartphone serie van Wiko. Dit merk bestaat nog niet zo heel lang maar timmert inmiddels behoorlijk aan de weg. Ook voor deze opvallende telefoonlijn kan B2C Telecom screenprotectors leveren. Dit als extra protectie voor het scherm, dat het meest kwetsbare en kostbare onderdeel vormt van de smartphone.

Uit een Frans onderzoek blijkt dat 1 op de 6 Franse smartphonegebruikers een Wiko-toestel heeft. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 7 miljoen Wiko-smartphones verkocht. Daarom leek het ons zeer verstandig om een ruim assortiment screenprotectors voor Wiko smartphones aan te leggen. Met deze screenprotectors kunnen klanten met een Wiko op zak met een veilig gevoel over straat lopen. Het is namelijk wel de bedoeling dat het touchscreen in de oorspronkelijke staat blijft. Dit verdienen Sunny, Lenny en Jerry. 

Geen krassen op Wiko scherm met screenprotector

Wiko wil voldoen aan de behoeften van elke gebruiker en heeft daarom drie categorieën smartphones gelanceerd: Easy & Fun, Useful & Trendy en Performance & Design. De laatste categorie is gericht op verfijnd design en hoge performance. Met een screenprotector kun je het scherm van de Samsung beschermen terwijl je ondertussen gewoon gebruik kunt blijven maken van het touchscreen. Door middel van een dun laagje display folie komen de krassen niet terecht op het scherm en zal het zijn vitale functies blijven behouden. Met een screenprotector blijft het toestel zo goed als nieuw.

De folie is simpel op het scherm aan te brengen. Het is belangrijk om het scherm schoon te maken voordat de screenprotector bevestigd wordt. Alle screenprotectors van B2C Telecom zijn duurzaam en bieden daarmee een langdurige bescherming. Een screenprotector van glas is de veiligste optie. Deze is eenvoudig op de Wiko telefoon aan te brengen, zonder dat er luchtbellen achterblijven. De extra laag glas voorkomt barsten en scheuren in het scherm van uw hippe Wiko.

Screenprotector houdt scherm Wiko telefoon in tact 

Wereldwijd is Wiko al in meer dan 20 landen te koop en is het op één na best verkopende smartphone merk in Frankrijk. Daarom zijn we verheugd dat we ook een mooie collectie Wiko telefoonhoesjes op hebben kunnen bouwen. Deze zijn dus aan te vullen met een veilige serie screenprotectors. Er zijn transparante, matte en glazen uitvoeringen beschikbaar. Voor goedkope Wiko hoesjes en screenprotectors kan men nergens beter terecht dan bij B2C Telecom. Net als de Wiko hoesjes worden deze Wiko accessoires zeer snel geleverd.